SternMobility Card Redlabel

Upgrade voor het buitenland

Voor slechts € 99,- kunt u upgraden zodat u de Stern Pechhulp & Reisdiensten in het buitenland kunt gebruiken.

Upgrade SternMobility Card

SternMobility Card Redlabel in het kort

  • Uitgebreid pakket mobiliteits-, reis en huisdiensten
  • Eén servicenummer voor alle diensten
  • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar
  • Directe ondersteuning bij pech, ongeval en schade
  • Diverse extra privileges bij Stern-dealers

Met deze pas krijgt u toegang tot een groot aantal mobiliteitsdiensten en kunt u ook profiteren van exclusieve kortingen bij onze dealers. En alles wordt voor u geregeld via één telefoonnummer dat 24 / 7 bereikbaar is.

Hoe krijgt u de SternMobility Card Redlabel?

U ontvangt de SternMobility Card Redlabel wanneer u een occasion vanaf € 7.500,- met 2 jaar occasiongarantie bij Stern koopt.

SternMobility Card Redlabel voordelen

Als SternMobility Card-houder heeft u toegang tot een groot aantal privileges. We noemen ze puntsgewijs:

Pechhulp
Staat u met pech langs de weg? Maak gebruik van de Stern mobiliteitsdiensten! Wij schieten u overal in Nederland te hulp en voeren noodreparaties uit op de pechlocatie. Indien er meer reparaties nodig zijn, zorgen wij voor transport naar een garage van Stern of een andere merkdealer. We regelen ook vervangend vervoer en vervangende onderdelen.

Ongevallenverzekering voor inzittenden
Met deze aanvullende verzekering zijn alle inzittenden, inclusief uzelf, verzekerd na een ongeval met de auto waarop de SternMobility Card is afgegeven.

Huisdiensten
Onze service stopt niet bij uw auto. Wij kunnen ook als bemiddelaar optreden voor diensten op en rond uw huis. Schade aan uw inboedel? Glasschade? Vervanging van sloten nodig? Wij regelen het voor u! Ook kunnen we de diensten van een glazenwasser, schoorsteenveger of stomerij inzetten. Wij brengen u direct in contact met gekwalificeerde bedrijven of uw eigen verzekeraar.

Exclusieve kortingen bij de Stern-dealers
SternMobility Card-houders genieten van een aantal vaste kortingen bij onze dealers. Ook worden ze op de hoogte gehouden van nieuwe exclusieve acties.

  • 10% korting op nieuwe banden
  • 10% korting op accessoires van door Stern vertegenwoordigde merken
  • Maandelijks een gratis wasbeurt bij een Stern-vestiging met wasstraat
  • Jaarlijkse gratis veiligheidscheck op kleine mankementen

De kortingen gelden niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Lees de SternMobility Card voorwaarden voor meer informatie over de Redlabel privileges. Of neem contact op met een van onze dealers. Zij verschaffen u graag meer informatie over de SternMobility Card Redlabel.