Prijs voor nieuwe remschijven aanvragen

U kunt speciaal voor uw achterwielen de remschijven laten vervangen. Stern voert dit per set van 2 remschijven uit, zodat de remkracht achter gelijkwaardig blijft. Remschijven vervangen voeren onze ervaren monteurs uit bij alle merken en modellen auto’s. Altijd met hoge kwaliteit remschijven en voor scherpe prijzen dankzij de grootschalige inkoop van ons landelijke netwerk.

Goede remschijven zijn belangrijk

Remschijven zijn essentieel voor uw auto en zorgen ervoor dat het voertuig een korte remweg heeft. De remschijven zijn meestal van staal en draaien mee met het wiel. Bij het intrappen van de rem, worden de remblokken tegen de remschijf gedrukt. Frictie ontstaat en het wiel komt vervolgens tot stilstand. De frictie zorgt echter ook voor slijtage waardoor de remblokken en uiteindelijk de remschijven vervangen moeten worden.

Wat zit er bij de remmen offerte inbegrepen?

  • Montage
  • Milieutoeslag
  • BTW

Wilt u weten wat de kosten zijn van remschijven vervangen bij de achterwielen van uw auto? Voer uw gegevens in bij de offerte aanvraag. Na ontvangst sturen wij u binnen een werkdag een persoonlijke prijs gespecificeerd voor uw model auto. Het wordt aangeraden om remschijven samen met remblokken te vervangen om uw volledige remkracht terug te krijgen.

 

Hoe lang gaan remschijven gemiddeld mee?

Wanneer remschijven vervangen moeten worden, verschilt per model en ook aan uw rijstijl. Rijdt u veel in de bebouwde kom, dan moet u veel remmen en daardoor slijten de onderdelen sneller. U merkt versleten remschijven ook aan een langere remweg dan normaal. Om de auto tot stilstand te brengen moet u de rem dan harder intrappen. Tot slot kan een piepend of schurend geluid tijdens het remmen ook duiden op versleten remschijven.

Versleten remmen zorgen voor gevaarlijke situaties en vormen een groot risico tijdens het rijden. Bij twijfel kunt u direct een afspraak maken voor een gratis remcontrole bij elke Stern werkplaats. Geheel vrijblijvend!

SternPoint
Klanten beoordelen ons met:
8,9/10
432 beoordelingen
  • Fabriekskwaliteit onderdelen
  • Voor alle automerken
  • Snelle, persoonlijke service
  • Scherpe prijzen
  • In heel Nederland actief

Vind een vestiging »