Extra voordelig auto-onderhoud: de Remmen Combideal

Omdat veel auto’s de aandrijving aan de voorzijde hebben zitten, krijgen de autoremmen van de voorwielen vaak de meeste remkracht te verduren. Hierdoor slijten onderdelen zoals remblokken en remschijven sneller dan aan de achterzijde van de auto. Daarom kunt u bij Stern de Remmen Combideal voor de voorwielen speciaal aanvragen. Wij sturen u een persoonlijke offerte op.

Wat zit er bij de remmen combideal offerte inbegrepen?

  • Montage
  • Milieutoeslag
  • BTW

Met de Remmen Combideal vervangen wij de remblokken en de remschijven bij de voorwielen van uw auto. Door de efficiëntie kunnen wij dit voor een extra scherpe prijs aanbieden. Rijd niet te lang rond met versleten remmen, vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Remmen Combideal voor!

Ontdek slijtage aan uw remmen

Remblokken en remschijven zijn de belangrijkste onderdelen van het remsysteem van uw auto. De remblokken worden middels de remklauw tegen de remschijf gedrukt. Omdat de remschijf meedraait met het wiel zorgt de wrijving dat de auto snelheid mindert. De wrijving zorgt echter ook voor slijtage.

Uw rijstijl beïnvloedt hoe snel remmen versleten raken

Remblokken en remschijven gaan een groot aantal kilometers mee maar uw rijstijl kan de slijtage sterk beïnvloeden. Mensen met een vlotte rijstijl, die veel in de bebouwde kom rijden, moeten vaker remmen en daardoor raken ze sneller versleten. Gelukkig zijn er genoeg signalen die aangeven dat uw remmen onderhoud nodig hebben of dat remblokken en remschijven vervangen moeten worden.

Moderne auto’s hebben meestal een waarschuwingslampje in het dashboard die knippert zodra een remonderdeel versleten raakt. U merkt dit vanzelf tijdens het remmen doordat de remweg drastisch toeneemt. U moet harder op de rem trappen om de auto tot stilstand te brengen. Versleten remblokken of remschijven maken ook een schurend of piepend geluid. Dat komt doordat metalen onderdelen in contact komen met elkaar waar normaliter kunststof tussen zit.

Twijfelt u of uw remmen versleten zijn?

U kunt gratis uw remmen laten controleren bij elke Stern werkplaats. Onze monteurs geven u vrijblijvend advies over remmen vervanging en kunnen een offerte maken voor u.

Wilt u gelijk een offerte aanvragen? Voer uw gegevens online in. Na ontvangst sturen wij u binnen een werkdag een vrijblijvende offerte voor de Remmen Combideal, specifiek voor uw automodel.

SternPoint
Klanten beoordelen ons met:
8,9/10
412 beoordelingen
  • Fabriekskwaliteit onderdelen
  • Voor alle automerken
  • Snelle, persoonlijke service
  • Scherpe prijzen
  • In heel Nederland actief

Vind een vestiging »