Offerte aanvragen voor Remmen Combideal achter

De Remmen Combideal kan speciaal voor uw wielen achter aangevraagd worden. Met de Combideal worden de remschijven en remblokken van beide wielen vervangen. Zo keert uw volledige remkracht terug en wordt het gelijkwaardig verdeeld over beide wielen. En omdat de remblokken en remschijven gelijktijdig vervangen worden, kunnen wij u een extra scherpe prijs aanbieden.

Wat zit er bij de remmen combideal offerte inbegrepen?

  • Montage
  • Milieutoeslag
  • BTW

U kunt ook meteen online een offerte aanvragen voor het vervangen van de remblokken + remschijven achter. Voer uw gegevens in voor de Remmen Combideal offerte aanvraag. Na ontvangst sturen wij u binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte, op maat gemaakt voor uw automodel. Na akkoord kunnen wij meteen een Remmen Combideal afspraak voor u inplannen bij de dichtstbijzijnde Stern werkplaats.

 

Rij niet te lang rond met versleten remmen

Remblokken en remschijven behoren tot de belangrijkste onderdelen van het remsysteem. Het is belangrijk dat alle autoremmen in goede staat verkeren. Wel slijten de remmen aan de voorzijde meestal sneller omdat veel automodellen hier hun aandrijving hebben zitten. Niettemin zijn de remmen achter ook aan slijtage onderhevig. De remblokken worden via de remklauw tegen de remschijf aangedrukt wanneer u het rempedaal intrapt. De remschijf draait mee met het wiel en door de wrijving mindert de auto zo vaart. De wrijving zorgt ook voor slijtage waardoor elke auto vroeg of laat versleten remmen krijgt.

Remblokken en remschijven gaan veel kilometers mee maar uw rijstijl kan invloed hebben op hoe snel de onderdelen slijten. In de bebouwde kom moet u vaker remmen dan op de snelweg en iedere keer schuren de remblokken tegen de remschijven aan. Remschijven gaan langer mee dan remblokken maar versleten remblokken kunnen de remschijven snel beschadigen.

Op tijd versleten remmen herkennen

Hoort u een schurend of piepend geluid tijdens het remmen? Merkt u dat uw remweg is toegenomen, hoe hard u ook het rempedaal indrukt? Kom zo snel mogelijk langs bij een Stern werkplaats waar wij uw remmen altijd gratis en vrijblijvend controleren. Er kan een offerte gemaakt worden met een afspraak voor de Remmen Combideal.

SternPoint
Klanten beoordelen ons met:
8,9/10
432 beoordelingen
  • Fabriekskwaliteit onderdelen
  • Voor alle automerken
  • Snelle, persoonlijke service
  • Scherpe prijzen
  • In heel Nederland actief

Vind een vestiging »