Electric Experience Centers

Elektrisch vervoer zelf zien, voelen en ervaren!

Het kan in onze Electric Experience Centers. Op deze locaties komen alle vormen van elektrische mobiliteit samen. Van e-bike tot elektrische auto en van speed pedelec tot e-scooter. It’s electrifying! Loop gerust binnen of maak een afspraak voor een proefrit. Onze adviseurs infomeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van elektrisch rijden, zowel voor zakelijk als privé gebruik.


Vind uw Electric Experience Center »

Waarom elektrisch rijden?

De voordelen van elektrisch rijden 

  • Lagere energiekosten
  • Minder onderhoudskosten
  • Geen aanschaf- en motorrijtuigenbelasting
  • Lagere bijtelling
  • Veel aftrekposten voor bedrijven
 

Lease, rent, buy, mix or share

Flexibel uw mobiliteitsbehoefte invullen?

Het kan bij Stern. Of u nu een auto, e-bike, e-scooter of city car wilt kopen, leasen of huren. Gaat u voor bezit of gebruik? Voor korte of lange termijn? Stern maakt het mogelijk en adviseert u graag over alle mogelijkheden voor uw persoonlijke mobiliteitsbehoefte.


Advies op maat »

Zakelijk

The future is forward!

Elektrisch vervoer is niet meer weg te denken. Het aanbod vol-elektrische auto's stijgt en overstappen is door de verbeterde actieradius en lage bijtelling aantrekkelijker dan ooit. Het gebruik van e-bikes en speed pedelecs voor woon-werkverkeer neemt toe met de verlaging van de bijtelling voor privé-gebruik tot 7% in het vooruitzicht. Bent u als werkgever klaar voor deze elektrische toekomst? Onze adviseurs geven u graag een advies op maat.


Advies op maat »

Contact

Stern Electric

T: 0800 2002 (gratis)
E: Contactformulier

Kom langs!

128-linkedin128-twitter128-facebook128-blog