Over onderhoud bij SternPartners

Bij het in ontvangst nemen van de nieuwe auto heeft u het onderhoudsboekje ontvangen. U dient het onderhoud volgens het aangegeven schema te laten uitvoeren en daarbij het onderhoudsboekje te laten aftekenen. Afwijken van dit schema kan leiden tot het vervallen van de fabrieks-/importeursgarantie.

Haal- en brengservice

Uw auto voor onderhoud en reparatie naar de garage brengen en weer ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Kostbare tijd die u eigenlijk niet kunt missen, de haal- & brengservice van SternPartners biedt uitkomst. Wanneer u hier een afspraak aanvraagt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de haal- & brengservice. De haal- & brengservice is in de meeste gevallen kosteloos. De auto halen we bij u voor de deur op en na afloop van de onderhoudswerkzaamheden leveren wij uw auto weer netjes af.

Niet in alle gevallen kan SternPartners de haal- & brengservice geheel kosteloos aanbieden. Dit kan te maken hebben met de geografische ligging van uw bedrijf of met de aard van de reparatiewerkzaamheden. In deze gevallen maken wij dat natuurlijk vooraf kenbaar en kunt u alsnog beslissen of u van de service gebruik maakt.

Maak een afspraak » Stel een vraag »

Onze contactgegevens

Ampèrestraat 73
1446 TZ Purmerend

T. (0299) 469 210
F. (0299) 469 211

Postadres:
Postbus 370
1440 AJ Purmerend