Renault trekhaak kopen

De Renault modellen stralen qua design en rijgedrag plezier en enthousiasme uit. Ook lenen verscheidene modellen zich uitstekend om mee te nemen op vakantie. Een trekhaak onder uw Renault laten monteren is een prima investering. Het kan ook snel en goedkoop geregeld worden bij de werkplaatsen van Stern. Wij hebben verschillende typen trekhaken op voorraad en plaatsen hem onder verschillende modellen, van een Renault Scénic tot een Renault Mégane.

Wat zit er bij de trekhaak offerte inbegrepen?

trekhaak-monteren
  • Onderdelen
  • Montage
  • Milieutoeslag
  • BTW

Wilt u een trekhaak laten monteren onder uw Renault? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op met een persoonlijk aanbod! U kunt ook telefonisch naar de kosten vragen voor een trekhaak montage bij uw type Renault. Wij staan voor u klaar en kunnen meteen een afspraak plannen bij de dichtstbijzijnde Stern-werkplaats.

Vind een vestiging »

Het landelijke Stern-netwerk bestaat onder andere uit diverse Renault-dealers. Daarom hebben wij altijd de juiste trekhaakonderdelen en kennis beschikbaar om uw auto de beste service te bieden. Wij informeren u van tevoren welke trekhaak het meest geschikt is voor uw type Renault. Sowieso werken wij uitsluitend met hoge kwaliteit trekhaken, perfect geschikt voor het trekken van een caravan, aanhangwagen of het ondersteunen van een fietsendrager.

Een trekhaak stevig monteren is belangrijk omdat er meestal veel gewicht op de onderdelen komt te staan. Ongeacht uw type trekhaak wordt het altijd gemonteerd aan het chassis. Niettemin kunnen wij u ook een trekhaak aanbieden die eenvoudig verborgen kan worden wanneer u hem niet hoeft te gebruiken.

Vaste of afneembare trekhaak voor uw Renault

De kosten van een vaste trekhaak monteren zijn lager wat het een geschikte keus maakt als u vaak met aanhangwagen rijdt. De vaste trekhaak wordt vastgemaakt aan het chassis en kan niet zonder het juiste gereedschap verwijderd worden. Bij Stern werken wij uitsluitend met hoge kwaliteit vaste trekhaken die de gehele levensloop van uw Renault meegaan.

Ook kunt u een afneembare trekhaak laten monteren onder uw Renault. Dit type trekhaak wordt ook stevig vastgemaakt aan uw chassis maar heeft een afneembare kogel. Door deze afneembare kogel kunt u handmatig de trekhaak losmaken zodra u hem even niet nodig heeft. Zo blijft het uiterlijk van uw auto onveranderd en hoeft u geen rekening met de trekhaak te houden tijdens het achteruit inparkeren. De ideale keuze voor de Renault-rijder die minder vaak een trekhaak nodig heeft.

7-polige of 13-polige stekker leveren bij uw Renault trekhaak

Optioneel kunnen wij ook een stekker leveren na het monteren van uw trekhaak. Dit nemen wij standaard mee in de offerte. U kunt bij de offerte aanvraag kiezen uit een 7-polige of 13-polige stekker. in de meeste gevallen is deze toevoeging essentieel wanneer u in uw Renault met aanhangwagen of caravan rijdt.

De aansluiting voor een 7-polige stekker is voldoende om de belangrijkste verlichting van stroom te voorzien. Denk aan de remlichten, richtingaanwijzers en kentekenplaatverlichting van uw aanhangwagen. Voor een caravan is het noodzakelijk om een aansluiting voor een 13-polige stekker bij uw trekhaak te monteren. Via uw Renault worden zo de extra elektrische systemen van de caravan ondersteund. Voorbeelden zijn de interieurverlichting maar ook het koelkastje. Hiervoor heeft u altijd een 13-polige stekker nodig en Stern kan het bij uw nieuwe trekhaak leveren.

Vind een vestiging »

Welke Renault modellen komen in aanmerking voor een trekhaak?

Afhankelijk van de trekkracht kunt u een nieuwe trekhaak aanvragen voor ieder Renault-model en bouwjaar. Van de Renault Scénic, Twingo, Clio, Kadjar, Captur en Mégane, tot de Renault Laguna, Espace, Trafic en Master. Wij baseren de trekhaak offerte op het kenteken en informeren u altijd van tevoren over de kosten.

 

  • Onderhoud voor alle automerken
  • Benodigde onderhoud in samenspraak
  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Extra onderhoud gebeurt alleen in overleg

Vind een vestiging »