• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2218 beoordelingen

Huur een vrachtwagen trekker bij Stern

Bent u opzoek naar een Mercedes truck om voor een bepaalde periode te huren? Komt u tijdelijk een truck tekort binnen uw bedrijf? Dan bent u bij Stern aan het juiste adres! Wij hebben altijd diverse modellen beschikbaar om u te voorzien van de juiste truck. Door onze goede connecties in het landelijke Stern-netwerk profiteert u naast het uitgebreide aanbod ook nog eens van aantrekkelijke huurprijzen én een uitstekende service.

Prijs berekenen

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »

Een hoge kwaliteit truck huren

Elke situatie vraagt om andere eisen aan een truck. Daarom hebben wij altijd diverse Mercedes trucks beschikbaar voor de verhuur. Trucks van Mercedes zoals de Actros, de Arocs, de Atego en de Econic behoren tot de beste modellen op de markt. De modellen zijn in verschillende uitvoeringen te huur waardoor de juiste truck aanwezig is voor elke situatie en elke branche. Van de distributiebranche tot de bouwsector, een Mercedes truck bij Stern huren is een maatwerk oplossing.

Eenvoudig en snel een offerte aanvragen voor het huren van een Mercedes truck

Een Mercedes truck huren bij Stern is snel en eenvoudig. Heeft u interesse in het huren van een truck bij Stern? Onze afdeling verhuur is telefonisch bereikbaar. Wij kunnen u direct informeren over de actuele voorraad en helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen en speciale verzoeken. U kunt ook een online formulier naar ons sturen voor een verzoek of vragen over het huren van een truck.