Hagelschade herstellen

Een zware hagelbui kan ernstige schade veroorzaken aan uw auto. Zware hagelbuien waarbij de hagelstenen groot genoeg zijn om schade aan uw auto te veroorzaken, komen in Nederland in de zomer steeds frequenter voor. Hagelbuien gaan vaak gepaard met zware zomerse buien. Uit metingen blijkt dat het aantal zware zomerse buien de afgelopen jaren is toegenomen. Hagelschade is daarom ook een toenemende schadeoorzaak geworden in Nederland.

Schade vanwege een hagelbui

Hagelbuien zorgen in extreme gevallen voor deuken in het plaatwerk van de auto. Gelukkig kunnen wij de schade die veroorzaakt is door een hagelbui vaak volledig herstellen door middel van uitdeuken zonder spuiten. Dit kan altijd tegen een scherp tarief.

Uitdeuken zonder spuiten

Deuken kunnen door onze experts relatief eenvoudig uit het plaatwerk verwijderd worden. De deuken worden uit het auto-onderdeel gemasseerd zonder dat er lakschade optreedt. Van de deuken is na het herstel niks meer te zien. U kunt uitdeuken zonder spuiten aanvragen voor alle merken en modellen personenauto.

Hagelschadeherstel aanvragen

Heeft u interesse in het laten herstellen van de hagelschade aan uw auto? U kunt eenvoudig en snel online een vrijblijvende gratis inspectie aanvragen voor schadeherstel. Onze experts kunnen de schade nauwkeurig beoordelen en een offerte op maat voor u maken. U kunt de inspectie online aanvragen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor een aanvraag of vragen over hagelschadeherstel.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »