Is de koppeling van uw Ford aan vervanging toe? Bij Stern bieden wij gespecialiseerd Ford onderhoud voor het vervangen van de koppeling. Wij werken uitsluitend met ervaren monteurs en hoge kwaliteit onderdelen zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor het vervangen van de koppeling tegen een zeer aantrekkelijke tarief inclusief montage.

Wat zit er bij de koppeling offerte inbegrepen?

koppeling-vervangen
  • montage
  • milieutoeslag
  • BTW

Bij Stern kunt u bij meer dan 90 vestigingen terecht voor het vervangen van uw koppeling. Heeft u interesse? U kunt eenvoudig online een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw Ford. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak of het beantwoorden van vragen over koppeling vervangen.

Vind een vestiging »

De werking van de koppeling

De koppeling verbindt de motor met de versnellingsbak en maakt het mogelijk dat u kunt ontkoppelen. Een koppelingsset bestaat uit een koppelingsplaat met een drukgroep en lager. De platen worden stevig tegen elkaar gedrukt of tegen het vliegwiel. Als u de koppeling indrukt wordt het contact met het vliegwiel verbroken waardoor er geen contact meer is tussen de motor en de wielen. Dit maakt het mogelijk dat u kunt schakelen. Een goede werking van de koppeling is daarom essentieel.

Hoe weet u wanneer de koppeling van uw Ford vervangen moet worden?

De koppeling is een onderdeel van de auto dat aan slijtage onderhevig is. De koppeling gaat gemiddeld 150.000 tot 200.000 km mee, afhankelijk van uw rijstijl. Een slippende koppeling is het belangrijkste kenmerk dat vervanging van de koppeling nodig is. U merkt dat de auto langzamer op gang komt en dat de motor harder moet werken voor hetzelfde resultaat. Het komt ook regelmatig voor dat de koppeling bij het intrappen piept of kraakt.

Vind een vestiging »

De koppeling vervangen is mogelijk voor alle Ford modellen

U kunt bij Stern terecht voor het monteren van een nieuwe koppeling voor alle Ford modellen. Enkele populaire modellen van Ford waarvan onze gespecialiseerde monteurs de koppeling vervangen zijn de Ford Mondeo, Ford Fiesta, Ford Galaxy, Ford C-MAX, Ford S-MAX en de Ford Focus.

 

  • Onderhoud voor alle automerken
  • Benodigde onderhoud in samenspraak
  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Extra onderhoud gebeurt alleen in overleg

Vind een vestiging »