U wilt een trekhaak onder uw Ford gemonteerd hebben? Bij Stern kunnen wij een trekhaak monteren voor een aantrekkelijk tarief. U kunt eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen voor montage bij een van de Stern vestigingen.

Wat zit er bij de trekhaak offerte inbegrepen?

trekhaak-monteren
  • Onderdelen
  • Montage
  • Milieutoeslag
  • BTW

Wilt u een trekhaak laten monteren onder uw Ford? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op met een persoonlijk aanbod! U kunt ook telefonisch naar de kosten vragen voor een trekhaak montage bij uw type Ford. Wij staan voor u klaar en kunnen meteen een afspraak plannen bij de dichtstbijzijnde Stern-werkplaats.

Vind een vestiging »

Een trekhaak monteren aan uw Ford

Wij hebben altijd een ruim assortiment trekhaken die geschikt zijn om te monteren aan een Ford. U kunt via de website eenvoudig een online offerte aanvragen voor een nieuwe trekhaak. Wij maken op basis van uw kenteken een offerte op maat.

Op een trekhaak komt veel kracht te staan. Het is daarom belangrijk dat de trekhaak solide wordt gemonteerd. Bij Stern werken uitsluitend ervaren monteurs die met u meedenken over de beste oplossingen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Verschillende mogelijkheden voor het monteren van een trekhaak

Als u een trekhaak onder uw auto wilt zijn er verschillende mogelijkheden. Rijdt u regelmatig met een aanhanger dan kunt u kiezen voor een vaste trekhaak. Als u de trekhaak enkel gebruikt voor de vakantie kunt u ook kiezen voor een afneembare trekhaak. De kogel is dan handmatig verwijderbaar waardoor het uiterlijk van de auto niet verandert en de werking van de parkeersensoren niet wordt beïnvloed.

Bij het monteren van een trekhaak kan ook een 7-polige of 13-polige stekker geleverd worden. Een 7-polige stekker is geschikt voor de benodigde essentiële stroomtoevoer voor de verlichting zoals de remlichten, richtingaanwijzers en kentekenplaatverlichting. De 13-polige stekker biedt de benodigde capaciteit om extra elektrische apparaten zoals een koelkast in de caravan te kunnen voorzien van stroom.

Vind een vestiging »

Onder welke Ford modellen kan een trekhaak gemonteerd worden

Wij kunnen een trekhaak monteren onder elk Ford model. Populaire modellen van Ford met een trekhaak zijn de Ford Mondeo, Ford Galaxy, Ford C-MAX, Ford S-MAX en de Ford Focus. Onze monteurs adviseren u graag over de verschillende opties.

 

  • Onderhoud voor alle automerken
  • Benodigde onderhoud in samenspraak
  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Extra onderhoud gebeurt alleen in overleg

Vind een vestiging »