Stern telt circa tachtig over het land verdeelde dealerbedrijven die vele merken vertegenwoordigen. Daar worden veel auto’s ingeruild. Wanneer deze auto's voldoen aan de strenge eisen, dan worden ze voorzien van het SternPlaza label. Doorgaans zijn deze kwaliteitsoccasions niet ouder dan 7 jaar en hebben maximaal 100.000 kilometers gereden. Daarmee koopt u bij ons dus een betrouwbare, gebruikte auto met de zekerheid van een nieuwe. Want, in principe verkopen wij die occasions met 24 maanden garantie en dat is uniek in de markt. Verdeeld over vier vestigngen in Almere, Haarlem, Lijnden en Zaandam hebben wij vele modellen staan met prijzen vanaf 6.000 euro. Compacte modellen, gezinsauto’s, station- en ruimtewagens, handgeschakeld of automaat. Tevens verkopen wij hier ook modellen die via onze leasemaatschappij zijn vrijgekomen. Daarvoor geldt eveneens dat wij de technische staat van die voertuigen als geen ander kennen en ook de onderhoudshistorie.

Voor particulieren zijn dit zondermeer interessante modellen met vele extra’s en tegen een scherpe prijs plus de genoemde zekerheid van 24 maanden garantie en 14 dagen omruilgarantie.

Daarom kiest u voor SternPlaza


Kwaliteitsoccasions tot 7 jaar

Wij leveren uitsluitend kwaliteitsoccasions in diverse klasses met garantie en Nationale Autopas. Onze auto's zijn doorgaans niet ouder dan 7 jaar en hebben niet meer dan 100.000 km gereden. 


Garantie tot 24 maanden

Onze occasions zijn van hoge kwaliteit. Daarom bieden wij in de meeste gevallen de mogelijkheid om 2 jaar garantie af te sluiten bij uw aankoop.


14 dagen omruilgarantie

Heeft u onverhoopt niet de juiste keuze gemaakt? Geen probleem. Bij ons kunt u de auto binnen 2 weken en maximaal 750 km gewoon omruilen. 


Stern Groep

Over-Stern

Hoe kunnen wij u verder helpen?

 Onze vestigingen  Het aanbod