Een kwaliteitsoccasion van SternPlaza wordt standaard geleverd met zes maanden BOVAG Garantie. Een goede garantie. BOVAG garantie houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet waarneembaar waren. Ook de gebreken die tijdens deze 6 maanden wegens normaal gebruik zijn ontstaan, vallen onder deze aankoopgarantie. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. SternPlaza biedt u de mogelijkheid om een occasiongarantie af te sluiten van maar liefst twee jaar. Dat is uniek in de markt.


Aflevermogelijkheden

Standaard Afleverpakket: € 0,-

Iedere kwaliteitsoccasion van SternPlaza wordt standaard geleverd met:

   14 dagen omruilgarantie*
   6 maanden Bovag garantie
   Geldige APK
   Technische controle
   Bijvullen vloeistoffen
   Minimaal 10 liter brandstof
   Nationale Auto Pas

Service Plus Pakket: € 695,-

Wilt u nog meer services? Kies dan voor het Service Plus Afleverpakket: 

   2 jaar Stern Garantie
   Uitgebreide onderhoudsbeurt
   Volle tank brandstof
   Stern Mobility Card incl. 24/7 pechhulp
   Geldige APK
   Uitgebreide poetsbeurt
   Ongevallen Inzittenden Verzekering 

 

24 maanden garantie

Onze occasions zijn altijd van hoge kwaliteit. Daarom bieden wij in de meeste gevallen de mogelijkheid om SternGarant af te sluiten. Uw nieuwe occasion heeft dan 2 jaar garantie met een zeer volledige dekking. Inclusief gratis vervanging of reparatie van defecte onderdelen bij een Stern-vestiging. Ook kunt u direct ondersteuning van ons verwachten in geval van pech, schade of een ongeval in het verkeer. SternGarant is tevens onderdeel van de SternMobility Card RedLabel, die wordt meegeleverd bij uw occasion. Dé pas voor al uw mobiliteitsservice.

 

  Stern Mobility

SternPlaza Werkplaats

Uitgebreid gecontroleerd

Bij SternPlaza bent u er zeker van dat alleen gepassioneerde en vakkundige monteurs alles uit de kast halen om uw nieuwe occasion tip top af te leveren. Al onze auto's worden van binnen en buiten grondig gecontroleerd. De remmen, banden, stuurinrichting, het onderhoud, slangen, ophanging etcetera.

Kiest u voor een occasion van SternPlaza? Dan kiest u bewust voor kwaliteit, zodat u zonder zorgen kunt reizen.    

 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

 Onze vestigingen  Het aanbod