• Altijd kilometervrij huren
  • Huren zonder creditcard
  • Scherpe huurtarieven
SternRent
Klanten beoordelen ons met:
9,1/10
2218 beoordelingen

Novatic C2000

Prijs berekenen »

Elektrisch rijden: nu voor een scherpe dagprijs

Elektrisch vervoer klonk lange tijd als iets futuristisch, maar Nederland is een van de koplopers ter wereld met elektrisch rijden. Daarom kan u nu ook een elektrische auto huren bij Stern. Wij bieden de Nissan Leaf en de Renault Zoe aan: 2 van de beste, populairste elektrische auto’s op de markt. Zoekt u iets kleiners zoals een tweewieler? Elektrische scooters zijn aan een opmars in de binnenstad en wij bieden daarom de hippe Emco Novantic voor verhuur aan.

Van elektrische auto’s tot e-scooters, Stern verhuur heeft het allemaal en standaard met de meest uitgebreide service. Onze verhuurafdeling is altijd bereikbaar en helpt u zo snel mogelijk verder. U kunt ook om advies vragen over het meest geschikte elektrische vervoer voor uw situatie. Vragen over het opladen van een elektrische auto krijgen wij vaker dus stel ze gerust! Hetzelfde geldt voor het aanvragen van een extra bestuurder of een uitbreiding op uw verzekering.

Reserveer online uw elektrisch vervoer

Bent u er klaar voor? Elektrisch rijden is niet alleen milieuvriendelijk, het zorgt ook voor een heerlijke stille rit. Bel voor een reservering naar 088-2926000 of reserveer eenvoudig online en kies gelijk uw opties.

Prijs berekenen

De scherpste huurauto aanbiedingen!

Nieuw!

Goederen vervoer zonder CO2-uitstoot?

Huur nu een Addax e-transporter!


Ontdek het »

ShortLease

Snel en flexibel een auto leasen?

Ga voor Stern ShortLease!


Ontdek het »