Over Skoda

Het merk Skoda is rijzende in de hele wereld, met een grote, steeds diverser wordende range auto’s. Ook de verkoopcijfers van Skoda groeien mee en sinds juli 2015 is Stern officieel dealer van het Tsjechische automerk.

Een van de oudste automerken ter wereld

Skoda is een van de oudste automerken ter wereld. In 1895 werd het bedrijf opgericht in Mladá Boleslav. Aanvankelijk was Skoda een fietsenmaker maar de productie van motoren en auto’s volgde kort na de oprichting. Skoda heeft zichzelf in de loop der jaren meerdere keren opnieuw uitgevonden. Vaak ten goede.

Skoda is sinds 1991 officieel onderdeel van de Volkswagen Groep. In nauwe samenwerking met de VW Groep nam de kwaliteit van de Skoda-range enorm toe, met een hernieuwde interesse in onder andere Nederland tot gevolg.

Skoda range: veelzijdig en betaalbaar

In 2014 haalde Skoda voor het eerst de mijlpaal van 1 miljoen verkochte auto’s wereldwijd. Niet vreemd, met vlot vormgegeven modellen zoals de Skoda Citigo, Fabia en de Rapid. Ook voor het gezin biedt Skoda uitstekende mobiliteit met de populaire Skoda Octavia. En voor de zakelijke rijder is er de Skoda Superb om indruk mee te maken.

Ontdek Skoda bij Stern

Via Stern zijn alle Skoda-modellen en uitvoeringen leverbaar. U kunt online of via onze vestigingen informatie aanvragen over het kopen van een nieuwe Skoda of occasion. Tevens zijn wij uw partner op het gebied van leasen, financieren, verzekeren, onderhoud en meer. Voor een proefrit in een Skoda-model kunt u terecht bij Heron Auto, onze officiële Skoda-dealer.

Modellen

Skoda personenwagens

Skoda Citigo

De ideale stadsauto. Compact, zuinig en wendbaar.

Bekijk model »

Skoda Fabia

Nu met een nieuw design en meer luxe dan ooit.

Bekijk model »

Skoda Fabia Combi

De Fabia Combi komt met de grootste bagageruimte in zijn segment.

Bekijk model »

Skoda Octavia

Meer kwaliteit, comfort en veiligheid in de Skoda Octavia.

Bekijk model »

Skoda Octavia Combi

De Ocatavia Combi. Nu met meer ruimte dan ooit tevoren.

Bekijk model »

Skoda Rapid

De Skoda Rapid is een zeer dynamische en praktische auto.

Bekijk model »

Skoda Rapid Spaceback

Dynamische hatchback met veel ruimte.

Bekijk model »

Skoda Superb

Zowel van binnen als van buiten een stijlvolle en luxe auto.

Bekijk model »

Skoda Superb Combi

De unieke combinatie tussen ruimte, comfort en stijl.

Bekijk model »

Skoda Yeti

Geraffineerd vormgegeven en helemaal klaar voor het avontuur.

Bekijk model »

Skoda Kodiaq

SUV die zich thuis voelt op ieder terrein.

Bekijk model »

Skoda Karoq

Ontdek wat de Skoda Karoq u te bieden heeft.

Bekijk model »

Leasen

Lease een Skoda

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

skoda-superb-combi-2

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »

Schadeherstel

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor alle automerken.

Meer over Schade en Onderhoud »

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »