Nieuwe Skoda Citigo rijden

De Skoda Citigo is een echte stadsauto. De auto is compact, zuinig in verbruik en zeer wendbaar. Toch is de auto voor zijn grootte verassend ruim van binnen. De Skoda Citigo biedt plaats voor 4 personen en beschikt over een laadruimte van 251 liter. Met de stoelen neergeklapt breidt u de laadruimte uit tot wel  951 liter. De Citigo is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kan uitgebreid worden met diverse opties.

Veilig op pad met de Skoda Citigo

Skoda heeft met de Citigo veel aandacht besteed aan de veiligheid. In de drukke stad met veel verkeer is dat extra belangrijk. De Citigo is door de nieuwe veiligheidstechnologieën een van de veiligste auto's in zijn klasse en heeft 5 sterren behaald in de euro-NCAP crashtest. Zo is de Citigo voorzien van ABS en ESC maar beschikt ook over hoofd- en zijairbags en het City Safe Drive-systeem. Het City Safe Drive-systeem houdt het verkeer van voren in de gaten. De auto remt automatisch binnen 10 meter en tot 30 km/u bij abrupte remsituaties.

Verschillende uitvoeringen van de Skoda Citigo

De Citigo is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waaronder de Easy, Active, Ambition, Edition, Style en Expedition en is leverbaar in een 3-deurs en een 5-deurs variant. Ook is de Citigo verkrijgbaar met verschillende typen motoren. Er zijn 2 typen benzinemotoren en 1 aardgasvariant, de 1.0 met 44kW,de 1.0 MPI met 55 kW en de 1.0 CNG 50 kW (aardgas). De benzinemotoren zijn er handgeschakelde transmissie  ofautomaat.

De verschillende motoren van de Skoda Citigo zijn ook erg zuinig. Zo verbruikt de 1.0 44kW gemiddeld slechts 4,5 liter per 100 kilometer. Door de lage uitstoot is de Citigo ook leverbaar met lage bijtelling.

Citigo verkrijgbaar in verschillende kleuren

De Citigo is in veel kleuren beschikbaar. U kunt kiezen uit de kleuren Tornado Red, Sunflower Yellow Special, Candy White uni, Deep Black metallic, Spring Green metallic, Dark Sapphire Blue metallic, Tungston Silver metallic en Brilliant Silver metallic.

De Skoda Citigo rijden?

Bij Stern zijn er verschillende mogelijkheden om de Citigo te rijden. Zo kunt u de auto kopen of leasen maar ook financieren behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie, vragen of verzoeken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag persoonlijk verder. Naast onderstaande formulieren zijn wij telefonisch bereikbaar of via Heron Auto, onze officiële Škoda-dealer.

Skoda Citigo voorraad

Privé lease een Skoda Citigo

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Skoda Citigo bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Skoda Citigo bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Skoda Citigo

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Skoda Citigo bij Stern financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Skoda Citigo

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Servicepunt Skoda

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor universeel onderhoud kunt u altijd terecht bij een servicepunt van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Meer weten

Bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten