Skoda Rapid rijden

De Skoda Rapid is een zeer dynamische en praktische auto. De auto biedt genoeg ruimte voor 5 personen en heeft een flinke bagageruimtevan 550 liter. De Skoda Rapid is daarmee uitermate geschikt als gezinsauto, maar dan met een strak en sportief design.

De Skoda Rapid uitvoeringen

De Rapid is in verschillende uitvoeringen beschikbaar waaronder de Active, Comfort, Ambition en de Edition. De Active-uitvoering is het instapmodel en beschikt standaard al over een uitgebreide uitrusting zoals een multimediasysteem, elektrische bedienbare ramen voor en een start-stopsysteem . Wilt u een uitgebreidere uitrusting met cruise control, airconditioning en elektrisch bedienbare ramen voor én achter, dan kunt u kiezen voor de Ambition-uitvoering.

In welke kleuren is de Skoda Rapid leverbaar?

De Skoda Rapid is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren. De volgende kleuren zijn beschikbaar voor de Skoda Rapid: Pacific Blue, Candy White, Corrida Red, Laser White, Denim Blue metallic, Rio Red metallic, Race Blue metallic, Moon White metallic, Brilliant Silver metallic, Cappuccino Beige metallic, Metal Grey metallic, Black Magic mika en Topaz Brown metallic.

Skoda Rapid motoren

De Skoda Rapid is leverbaar met de efficiënte TDI- en TSI-motoren,die zorgen voor een laag brandstofverbruik, een lagere CO2-uitstoot en lagere kosten. Toch hoeft u met de TDI- of TSI-motor niet in te leveren op vermogen. Zo is de TSI-benzinemotor leverbaar met 90, 110 en 125 pk en de TDI dieselmotor met 90 en 116 pk.

Mogelijkheden bij Stern om de Skoda Rapid te rijden

Bij Stern zijn alle uitvoeringen en alle opties van de Skoda Rapidsnel leverbaar. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om de auto te kunnen rijden. Zo kunt u bij ons de Rapid kopen, leasen of huren. Voor meer informatie, vragen of verzoeken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag persoonlijk verder, ook met onderhoud of schadeherstel.

Skoda Rapid voorraad

Privé lease een Skoda Rapid

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Skoda Rapid bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Skoda Rapid bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Skoda Rapid

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Skoda Rapid bij Stern financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Skoda Rapid

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Servicepunt Skoda

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor universeel onderhoud kunt u altijd terecht bij een servicepunt van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Meer weten

Bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten