Dit model is niet langer nieuw leverbaar. Neem contact op met onze dealers voor een overzicht van de beschikbare occasions.

Skoda Rapid rijden

De Skoda Rapid is een zeer dynamische en praktische auto. De auto biedt genoeg ruimte voor 5 personen en heeft een flinke bagageruimtevan 550 liter. De Skoda Rapid is daarmee uitermate geschikt als gezinsauto, maar dan met een strak en sportief design.

Meer informatie

De Skoda Rapid uitvoeringen

De Rapid is in verschillende uitvoeringen beschikbaar waaronder de Active, Comfort, Ambition en de Edition. De Active-uitvoering is het instapmodel en beschikt standaard al over een uitgebreide uitrusting zoals een multimediasysteem, elektrische bedienbare ramen voor en een start-stopsysteem . Wilt u een uitgebreidere uitrusting met cruise control, airconditioning en elektrisch bedienbare ramen voor én achter, dan kunt u kiezen voor de Ambition-uitvoering.

In welke kleuren is de Skoda Rapid leverbaar?

De Skoda Rapid is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren. De volgende kleuren zijn beschikbaar voor de Skoda Rapid: Pacific Blue, Candy White, Corrida Red, Laser White, Denim Blue metallic, Rio Red metallic, Race Blue metallic, Moon White metallic, Brilliant Silver metallic, Cappuccino Beige metallic, Metal Grey metallic, Black Magic mika en Topaz Brown metallic.

Skoda Rapid motoren

De Skoda Rapid is leverbaar met de efficiënte TDI- en TSI-motoren,die zorgen voor een laag brandstofverbruik, een lagere CO2-uitstoot en lagere kosten. Toch hoeft u met de TDI- of TSI-motor niet in te leveren op vermogen. Zo is de TSI-benzinemotor leverbaar met 90, 110 en 125 pk en de TDI dieselmotor met 90 en 116 pk.

Mogelijkheden bij Stern om de Skoda Rapid te rijden

Bij Stern zijn alle uitvoeringen en alle opties van de Skoda Rapidsnel leverbaar. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om de auto te kunnen rijden. Zo kunt u bij ons de Rapid kopen, leasen of huren. Voor meer informatie, vragen of verzoeken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag persoonlijk verder, ook met onderhoud of schadeherstel.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Skoda Rapid Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Skoda Rapid kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Skoda lease

Voordelig een Skoda Rapid leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Skoda Rapid leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »