Rijden in de Skoda Superb

De nieuwe Skoda Superb is zowel van binnen als van buiten een stijlvolle en luxe auto. De Superb is ontworpen door topdesigner Jozef Kabañ. Vooral bekend van het ontwerpen van modellen voor Audi en Bugatti. De nieuwe Superb heeft een krachtige en onderscheidende voorkant en is scherp en expressief aan de achterzijde. Kortom, de nieuwe Skoda Superb maakt indruk.

Meer informatie

Het interieur van de Skoda Superb

Skoda heeft veel aandacht besteed aan het interieur. De Superb is ruim van binnen en is ontworpen  om rustig te kunnen werken en uiteraard om comfortabel te kunnen rijden. Ook beschikt de Skoda Superb over tal van handige opbergoplossingen zodat er optimaal gebruik gemaakt wordt van de beschikbare ruimte.

De uitvoeringen van de Skoda Superb

De Skoda Superb komt standaard met een zeer uitgebreide uitrusting. Zo beschikt de auto standaard over airconditioning, cruise control, een regensensor en elektrische ramen voor en achter. De Skoda Superb is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Zo is de Superb leverbaar in diverse uitvoeringen, waaronder de Active, Active Businessline, Ambition, Ambition Businessline, Style, en de Style Businessline. Ook is de auto uit te breiden met  veel opties zoals climate control (meerdere klimaatzones), Hill Hold Control en Park Distance Control.

Skoda Superb lakkleuren

De Skoda Superb is leverbaar in de volgende kleuren: Pacific Blue, Candy White, Corrida Red, Laser White, Black Magic Mica, Brilliant Silver, Business Grey, Cappuccino Beige, Jungle Green, Lava Blue, Magnetic Brown, Moon White en Quarz Grey.

Motoruitvoeringen

De Skoda Superb is leverbaar met de krachtige en zuinige TSI- en TDI-motoren en leveren een vermogen van tussen de 88 en maximaal 206 kW. Alle uitvoeringen voldoen aan de EU6 emissienormen. Tevens kunt u kiezen tussen handgeschakelde en automatische versnellingsbak.

Skoda Superb kopen met de service van Stern

Interesse in de Skoda Superb? Bij ons zijn alle uitvoeringen van de Skoda Superb leverbaar bij onze officiële dealer Heron Auto. Wij bieden naast koop tevens opties voor een Skoda Superb lease, financiering of privé lease aan.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Skoda Superb Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Skoda Superb kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Skoda lease

Voordelig een Skoda Superb leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Skoda Superb leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »