Rijden in de Skoda Superb

De nieuwe Skoda Superb is zowel van binnen als van buiten een stijlvolle en luxe auto. De Superb is ontworpen door topdesigner Jozef Kabañ. Vooral bekend van het ontwerpen van modellen voor Audi en Bugatti. De nieuwe Superb heeft een krachtige en onderscheidende voorkant en is scherp en expressief aan de achterzijde. Kortom, de nieuwe Skoda Superb maakt indruk.

Het interieur van de Skoda Superb

Skoda heeft veel aandacht besteed aan het interieur. De Superb is ruim van binnen en is ontworpen  om rustig te kunnen werken en uiteraard om comfortabel te kunnen rijden. Ook beschikt de Skoda Superb over tal van handige opbergoplossingen zodat er optimaal gebruik gemaakt wordt van de beschikbare ruimte.

De uitvoeringen van de Skoda Superb

De Skoda Superb komt standaard met een zeer uitgebreide uitrusting. Zo beschikt de auto standaard over airconditioning, cruise control, een regensensor en elektrische ramen voor en achter. De Skoda Superb is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Zo is de Superb leverbaar in diverse uitvoeringen, waaronder de Active, Active Businessline, Ambition, Ambition Businessline, Style, en de Style Businessline. Ook is de auto uit te breiden met  veel opties zoals climate control (meerdere klimaatzones), Hill Hold Control en Park Distance Control.

Skoda Superb lakkleuren

De Skoda Superb is leverbaar in de volgende kleuren: Pacific Blue, Candy White, Corrida Red, Laser White, Black Magic Mica, Brilliant Silver, Business Grey, Cappuccino Beige, Jungle Green, Lava Blue, Magnetic Brown, Moon White en Quarz Grey.

Motoruitvoeringen

De Skoda Superb is leverbaar met de krachtige en zuinige TSI- en TDI-motoren en leveren een vermogen van tussen de 88 en maximaal 206 kW. Alle uitvoeringen voldoen aan de EU6 emissienormen. Tevens kunt u kiezen tussen handgeschakelde en automatische versnellingsbak.

Skoda Superb kopen met de service van Stern

Interesse in de Skoda Superb? Bij ons zijn alle uitvoeringen van de Skoda Superb leverbaar bij onze officiële dealer Heron Auto. Wij bieden naast koop tevens opties voor een Skoda Superb lease, financiering of privé lease aan.

Skoda Superb voorraad

Privé lease een Skoda Superb

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een Skoda Superb bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw Skoda Superb bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Huur een Skoda Superb

dienstenkaart-verhuur.jpg

Hebt u een auto voor een korte periode of slechts 1 dag nodig? Ook voor autoverhuur kunt u terecht bij Stern. Lees meer over de mogelijkheden of reserveer direct online.

Meer weten

Skoda Superb bij Stern financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Skoda Superb

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Servicepunt Skoda

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor universeel onderhoud kunt u altijd terecht bij een servicepunt van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Meer weten

Bedrijfswagens

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten