Volkswagen is een van de meest populaire automerken ter wereld. Twee modellen van Volkswagen, de Volkswagen Golf en de Volkswagen Kever, staan in de top 5 meest verkochte auto's ter wereld. Volkswagen staat voor kwaliteit, degelijkheid, een strak design en veel modellen zijn ook zeer betaalbaar.

De Volkswagen modellen

Volkswagen heeft een zeer uitgebreide modellenrange in vrijwel alle segmenten. Zo is de Volkwagen up! de ideale zuinige én veilige stadsauto. De Volkswagen Golf, is een van de meest verkochte auto's van Nederland eneen zeer comfortabele, betrouwbare middenklasser. Voor mensen die meer ruimte nodig hebben is er de Golf Variant, Golf Sportsvan, Passat of de Jetta. De Volkswagen Passat en de Jetta zijn ook interessant voor de zakelijke rijder. Verder heeft Volkswagen ook SUV-modellen zoals de Tiguan en de Touareg.

Een Volkswagen leasen bij Stern

Bij Stern kunt u alle Volkswagen modellen en uitvoeringen leasen. Wij bieden uw Volkswagen auto als private lease aan maar wij hebben ook diverse zakelijke leasevormen, zoals full operational lease. Door het landelijke Stern-netwerk zijn veel modellen snel leverbaar en profiteert u altijd van scherpe maandtarieven. Voor meer informatie, vragen of verzoeken kunt u altijd contact opnemen met onze lease-experts. Dit kan via ons online formulier maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Bij Stern kan een Volkswagen leasen snel, eenvoudig, voordelig en met de beste service.

Via onderstaande buttons kunt u uw Volkswagen geheel naar wens samenstellen.

Privé Leasen » Zakelijk leasen » Stel een vraag »

Volkswagen

Daarom kiest u voor een Volkswagen leasen bij Stern

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel