SternMobility Card Blacklabel

SternMobility Card Blacklabel in het kort

  • Uitgebreid pakket mobiliteits-, reis en huisdiensten
  • Functioneert ook als brandstofpas indien van toepassing
  • Eén servicenummer voor alle diensten
  • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar
  • Directe ondersteuning bij pech, ongeval en schade in binnen- en buitenland
  • Diverse extra privileges bij Stern-dealers

Met de SternMobility Card Blacklabel heeft u 24 / 7 toegang tot onze extra mobiliteitsdiensten. Met deze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ook kunt u profiteren van extra privileges en exclusieve aanbiedingen. Via één telefoonnummer staan wij altijd klaar voor u, in Nederland en in het buitenland.

Hoe krijgt u de SternMobility Card Blacklabel

De SternMobility Card Blacklabel wordt verstrekt aan alle leaserijders van Stern. Dit geldt voor private lease en zakelijk leasen. Als brandstof in uw leasecontract is inbegrepen functioneert de SternMobility Card Blacklabel tevens als brandstofpas.

SternMobility Card Blacklabel voordelen

De voordelen en privileges van de SternMobility Card BlackLabel zijn zeer divers. Hieronder vindt u de voornaamste voordelen:

Reis- en mobiliteitsdiensten ook in het buitenland
Via ons centrale telefoonnummer kunnen wij u altijd van pechhulp voorzien. Staat u met pech langs de weg? Wij voeren ter plaatse kleine noodreparaties uit of slepen de leaseauto naar de dichtstbijzijnde Stern-dealer of vergelijkbare merkdealer. U kunt altijd rekenen op vervangend vervoer.

Dit geldt ook voor uw reis in het buitenland waar wij u met specifieke diensten kunnen bijstaan. We kunnen als uw bemiddelaar een hotel- of campingreservering maken, medisch advies inwinnen, medicijnen nasturen, een kortlopende reisverzekering afsluiten of een taxi voor u bestellen. De kosten die gemaakt worden zijn voor uw rekening maar de volledige afhandeling nemen wij voor onze rekening

Ongevallenverzekering voor inzittenden
Met de aanvullende ongevallenverzekering zijn alle inzittenden, inclusief uzelf, verzekerd.

Huisdiensten
Ook thuis geniet u van extra service met de SternMobility Card Blacklabel. Wij kunnen u in contact brengen met gekwalificeerde bedrijven of uw eigen verzekeraar, wat betreft schade aan de inboedel, glasschade of vervanging van sloten. Ook met ongediertebestrijding of het regelen van een glazenwasser, schoorsteenveger of stomerij treden wij op als contactpersoon. Het is allemaal inbegrepen bij de service die u als Stern leaserijder verdient.

Exclusieve kortingen bij Stern-dealers
Naast service is ook korting inbegrepen bij uw SternMobility Card. De volgende kortingen zijn standaard voor alle Blacklabel-klanten bij een Stern-dealer:

  • 10% korting op nieuwe banden
  • 10% korting op accessoires van door Stern vertegenwoordigde merken
  • Maandelijks een gratis wasbeurt bij een Stern-vestiging met wasstraat
  • Jaarlijkse gratis Veiligheidscheck op kleine mankementen

De kortingen gelden niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Lees de SternMobility Card voorwaarden voor meer informatie over de Blacklabel-privileges. Of neem contact met ons op. Zij verschaffen u graag meer informatie over de SternMobility Card Blacklabel.