Over SternPartners

SternPartners neemt een relatie bijzonder serieus. Dat bewijst het product dat zij heeft ontwikkeld. Een constructie die alléén werkt wanneer partijen ‘exact weten wat ze aan elkaar hebben’. SternPartners richt samen met u een coöperatie op die uw wagenpark beheert tegen kostprijs. Een niet alledaagse vorm van samenwerking met een aantal buitengewoon aantrekkelijke financiële gevolgen.

Alle schaalvoordelen, schade- en aankoopkortingen en assurantievoordelen komen namelijk rechtstreeks ten goede aan de coöperatie waar u of uw bedrijf deel van uitmaakt. Besparingen die normaal gesproken aan de winst van een traditionele leasemaatschappij worden toegevoegd, komen nu aan u toe. Via de coöperatie heeft u bovendien online direct zicht op wat er met uw wagenpark gebeurt.

Onderdeel van Stern Groep N.V.

SternPartners maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een van de grotere ondernemingen op automotive gebied in Nederland, met Amsterdam als basis. De activiteiten zijn voornamelijk geconcentreerd in de Randstad, Noord- Holland, midden Nederland en in Brabant. Stern Groep realiseert thans een omzet van circa € 900 miljoen op jaarbasis met ca. 2.133 werknemers. De aandelen Stern Groep N.V. zijn aan Euronext in Amsterdam genoteerd.

Uw wagenpark » Stel een vraag »

brochure-onderhoudsmanagement

Maak uw onderhoudskosten beheersbaar

Meer informatie »

Onze contactgegevens

Ampèrestraat 73
1446 TZ Purmerend

T. (0299) 469 210
F. (0299) 469 211

Postadres:
Postbus 370
1440 AJ Purmerend