Over de Alfa Romeo Giulia

Het heeft even geduurd maar er is een volledig nieuw model aan de Alfa Romeo-range toegevoegd. Samen met een vernieuwde visie op sportief design en rijgenot, is de Alfa Romeo Giulia een prachtige toevoeging aan het Italiaanse merk. De Giulia ademt meer dan ooit uit dat Alfa Romeo premium auto’s bouwt die ook zeer interessant zijn voor de zakelijke markt. De Alfa Romeo Giulia is in 2016 leverbaar via Stern en onze Alfa Romeo-dealer Vireo Auto.

Italiaanse verleiding in een prachtige nieuwe sedan

Zelfs een vluchtige blik werpen op de Giulia geeft je al meteen het gevoel naar een Alfa Romeo te kijken. Het is een prachtig Italiaans model geworden dat de rijke geschiedenis van Alfa Romeo combineert met state of the art technologie. De Giulia is zowel verleidelijk van buiten als van binnen en zelfs onder de motorkap. De Giulia is ook erg licht dankzij slim gebruik van nieuwe materialen die veel kracht kunnen weerstaan. Voor de afwerking van het interieur worden hout, koolstofvezel en hoogwaardige bekledingsoorten gebruikt.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio topsnelheid

De Alfa Romeo Giulia is een sedan die uitstekend past bij de zakelijke rijder. Met zijn strakke vormen en uitgebreide opties, geniet de bestuurder van een professionele uitstraling maar met de juiste Italiaanse elementen. Het topmodel, de Giulia Quadrifoglio, bevat bijvoorbeeld Ferrari-technieken onder de motorkap. Hierdoor klokt de Alfa Romeo 100 km per uur in 3,9 seconden. Hij heeft een 3.0 liter V6-benzinemotor met een vermogen van maar liefst 510 pk.

Rijden in de Alfa Romeo Giulia

Maar de Alfa Romeo Giulia is meer dan snelheid. Hij ligt ook geweldig in de bochten dankzij het toepassen van Torque Vectoring: de dubbele koppeling creëert de mogelijkheid om het koppel naar elk wiel te sturen. ESP werkt daarnaast nauw samen met het Integrated Brake System en een dynamisch luchtgeleidingssysteem om het rijgedrag nog beter te maken. De Alfa Romeo Giulia komt met een DNA-knop waarmee verschillende rijstanden ingesteld kunnen worden: Dynamic, Natural, Advanced Efficient en Racing. De laatste stand is exclusief voor de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

Bestel hem nu bij Stern: de Alfa Romeo Giulia

Interesse in de Alfa Romeo Giulia? Hij is vanaf 2016 leverbaar maar u kunt nu al bij onze verkoopadviseurs terecht voor een vrijblijvend gesprek. Dankzij ons grote netwerk kunnen we een totaalpakket aan diensten bieden. U kunt niet alleen de Alfa Romeo Giulia kopen maar ook leasen of financieren bij ons. Tevens bieden wij opties voor het verzekeren en uitvoeren van onderhoud of schadeherstel. Wij helpen u aan de beste Alfa Romeo Giulia-uitvoering voor uw situatie.

Alfa Romeo Giulia voorraad