Nu leverbaar: de Alfa Romeo Giulia

De Alfa Romeo Giulia is de nieuwste toevoeging aan de befaamde Italiaanse modellenreeks. Samen met een vernieuwde visie op sportief design en rijgenot, is de Alfa Romeo Giulia een prachtige creatie. De Giulia ademt meer dan ooit uit dat Alfa Romeo premium auto’s bouwt die ook zeer interessant zijn voor de zakelijke markt. De Alfa Romeo Giulia is direct leverbaar in alle uitvoeringen via Stern en onze Alfa Romeo-dealer Vireo Auto.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio topsnelheid

De Alfa Romeo Giulia is een sedan die uitstekend past bij de zakelijke rijder. Met zijn strakke vormen en uitgebreide opties, geniet de bestuurder van een professionele uitstraling maar met de juiste Italiaanse elementen. Het topmodel, de Giulia Quadrifoglio, bevat bijvoorbeeld Ferrari-technieken onder de motorkap. Hierdoor klokt de Alfa Romeo 100 km per uur in 3,9 seconden. Hij heeft een 3.0 liter V6-benzinemotor met een vermogen van maar liefst 510 pk.

Rijden in de Alfa Romeo Giulia

De Alfa Romeo Giulia is meer dan snelheid. Hij ligt ook geweldig in de bochten dankzij het toepassen van Torque Vectoring: de dubbele koppeling creëert de mogelijkheid om het koppel naar elk wiel te sturen. ESP werkt daarnaast nauw samen met het Integrated Brake System en een dynamisch luchtgeleidingssysteem om het rijgedrag nog beter te maken. De Alfa Romeo Giulia komt met een DNA-knop waarmee verschillende rijstanden ingesteld kunnen worden: Dynamic, Natural, Advanced Efficient en Racing. De laatste stand is exclusief voor de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

Italiaanse verleiding in een prachtige nieuwe sedan

Zelfs een vluchtige blik werpen op de Giulia geeft je al meteen het gevoel naar een Alfa Romeo te kijken. Het is een prachtig Italiaans model geworden dat de rijke geschiedenis van Alfa Romeo combineert met state of the art technologie. De Giulia is zowel verleidelijk van buiten als van binnen en zelfs onder de motorkap. De Giulia is ook erg licht dankzij slim gebruik van nieuwe materialen die veel kracht kunnen weerstaan. Voor de afwerking van het interieur worden hout, koolstofvezel en hoogwaardige bekledingsoorten gebruikt.

Offerte aanvragen

Bestel de Alfa Romeo Giulia nu of bekijk de voorraad

Interesse in de Alfa Romeo Giulia? Hij is nu leverbaar in alle uitvoeringen via onze officiële dealer Vireo Auto. U kunt bij onze verkoopadviseurs terecht voor een vrijblijvend gesprek over de beste Alfa Romeo Giulia uitvoering. Dankzij ons grote netwerk kunnen we een totaalpakket aan diensten bieden. U kunt niet alleen de Alfa Romeo Giulia kopen maar ook leasen of financieren bij ons. Tevens bieden wij opties voor het verzekeren en uitvoeren van onderhoud of schadeherstel. Wij helpen u aan de beste Alfa Romeo Giulia-uitvoering voor uw situatie.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Alfa Romeo Giulia Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Alfa Romeo Giulia kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw »

Alfa Romeo lease

Voordelig een Alfa Romeo Giulia leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Alfa Romeo Giulia leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »