Over de Subaru Levorg

De Subaru Levorg is een nieuwe toevoeging aan de Subaru-range. Levorg is een combinatie van de woorden ‘Legacy’, ‘Revolution’ en ‘Touring’. De Subaru Levorg eert de roemrijke geschiedenis van het Japanse merk en betreedt tegelijkertijd een nieuw pad voor de autolijn. De Subaru Levorg kiest meer dan ooit voor een sportauto met een geweldig design en tegelijkertijd het comfort gebruikelijk voor Subaru-modellen.

Subaru Levorg: een echte sportauto

Subaru heeft een lange geschiedenis op het gebied van praktische en veilige auto’s. Standaard uitgerust met 4x4 aandrijving is een Subaru een uitstekende auto voor alle wegen en offroad. De Subaru Levorg is echter ontworpen als een rasechte sportauto. De zeshoekige grille en het gespierde design van de voorzijde worden fantastisch aangevuld door de volledig functionele luchthapper. De intercooler van de Subaru boxermotor met turbo, wordt zo constant van koele lucht voorzien. Voeg daar de stoere koplampen aan toe en de Subaru Levorg laat gegarandeerd een diepe indruk achter wanneer je hem tegemoet rijdt.

Levorg uitvoeringen

De Subaru Levorg is te bestellen in 2 uitvoeringen via onze Subaru-dealer Vireo Auto: de Levorg 1.6GT Comfort en de 1.6GT-S Premium. De Levorg Sports Tourer beschikt standaard over een automatische transmissie en vierwielaandrijving. De boxermotor heeft een vermogen van 170 pk.

Verschillende optiepakketten beschikbaar

Voor nog meer sportiviteit kunt u de Subaru Levorg kopen met het STI Pack. Dit aerodynamica pack benadrukt sportiviteit met extra carrosseriedelen op de voor- en achterbumper. Voor een meer avontuurlijk ingestelde Subaru Levorg is de Adventure Pack beschikbaar, met dakdragers en een afneembare trekhaak. Tot slot kan de Subaru Levorg geleverd worden met het Protection Pack. Bij dit pakket krijgt u extra stootstrips op de flanken, een rubberen mat in de bagageruimte en parkeersensoren voor en achter inclusief een achterbumperbeschermplaat.

Nu de Subaru Levorg bestellen bij Stern

Benieuwd naar deze fantastische nieuwe aanwinst aan de Subaru-range? De Subaru Levorg is verkrijgbaar bji onze dealer Vireo Auto. Naast kopen kunt u bij Stern ook een nieuwe Subaru leasen, financieren of verzekeren. Dankzij ons grote landelijke netwerk zijn wij een Subaru totaalaanbieder. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Subaru Levorg uitvoering voor uw situatie.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Subaru Levorg Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Subaru Levorg kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Subaru lease

Voordelig een Subaru Levorg leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Subaru Levorg leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »