Over de Subaru Levorg

De Subaru Levorg is een nieuwe toevoeging aan de Subaru-range. Levorg is een combinatie van de woorden ‘Legacy’, ‘Revolution’ en ‘Touring’. De Subaru Levorg eert de roemrijke geschiedenis van het Japanse merk en betreedt tegelijkertijd een nieuw pad voor de autolijn. De Subaru Levorg kiest meer dan ooit voor een sportauto met een geweldig design en tegelijkertijd het comfort gebruikelijk voor Subaru-modellen.

Subaru Levorg: een echte sportauto

Subaru heeft een lange geschiedenis op het gebied van praktische en veilige auto’s. Standaard uitgerust met 4x4 aandrijving is een Subaru een uitstekende auto voor alle wegen en offroad. De Subaru Levorg is echter ontworpen als een rasechte sportauto. De zeshoekige grille en het gespierde design van de voorzijde worden fantastisch aangevuld door de volledig functionele luchthapper. De intercooler van de Subaru boxermotor met turbo, wordt zo constant van koele lucht voorzien. Voeg daar de stoere koplampen aan toe en de Subaru Levorg laat gegarandeerd een diepe indruk achter wanneer je hem tegemoet rijdt.

Levorg uitvoeringen

De Subaru Levorg is te bestellen in 2 uitvoeringen via onze Subaru-dealer Vireo Auto: de Levorg 1.6GT Comfort en de 1.6GT-S Premium. De Levorg Sports Tourer beschikt standaard over een automatische transmissie en vierwielaandrijving. De boxermotor heeft een vermogen van 170 pk.

Verschillende optiepakketten beschikbaar

Voor nog meer sportiviteit kunt u de Subaru Levorg kopen met het STI Pack. Dit aerodynamica pack benadrukt sportiviteit met extra carrosseriedelen op de voor- en achterbumper. Voor een meer avontuurlijk ingestelde Subaru Levorg is de Adventure Pack beschikbaar, met dakdragers en een afneembare trekhaak. Tot slot kan de Subaru Levorg geleverd worden met het Protection Pack. Bij dit pakket krijgt u extra stootstrips op de flanken, een rubberen mat in de bagageruimte en parkeersensoren voor en achter inclusief een achterbumperbeschermplaat.

Nu de Subaru Levorg bestellen bij Stern

Benieuwd naar deze fantastische nieuwe aanwinst aan de Subaru-range? De Subaru Levorg is verkrijgbaar bji onze dealer Vireo Auto. Naast kopen kunt u bij Stern ook een nieuwe Subaru leasen, financieren of verzekeren. Dankzij ons grote landelijke netwerk zijn wij een Subaru totaalaanbieder. Wij helpen u graag met het samenstellen van de beste Subaru Levorg uitvoering voor uw situatie.

Subaru voorraad

Subaru Levorg privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Lease een Subaru Levorg

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Subaru Levorg

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Subaru Levorg financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Subaru Levorg schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Subaru Levorg onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Subaru onderhoud kunt u altijd terecht bij een Subaru dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen