Over de Renault Kadjar

Renault heeft met de Kadjar een serieuze speler op de markt gebracht binnen de middelgrote SUV's. De nieuwe Kadjar is ruim en heeft een verfijnde maar ook stoere uitstraling. De Kadjar beschikt over het nieuwe, succesvolle design van Renault, dat de kenmerkende elegantie uitstraalt. Tegelijkertijd is de Kadjar ook een roep naar vrijheid en dat ziet u zeker terug in de geraffineerde technologie achter de nieuwe crossover. De Renault Kadjar brengt comfort en rijplezier prachtig samen.

Rijden in de Kadjar: klaar voor elke reis

Zoals het een crossover met SUV-kwaliteiten betaamt, is de Renault Kadjar klaar voor elke reis. De vriendelijke Franse eigenschappen van Renault zijn duidelijk vindbaar in het Kadjar-exterieur, zodat u altijd in stijl door de stad zult rijden. Maar de Kadjar schuwt het avontuur ook niet, u kunt gerust een ruigere route nemen met deze crossover of met de vierwielaandrijving zelfs offroad gaan. Comfortabel zit u hoe dan ook.


Standaard uitrusting

Luxe interieur met diverse opties

Het interieur van de Renault Kadjar is net als het exterieur geschikt voor meerdere doelgroepen. Voor de levensgenieter is alles op en top Renault en hebben de Franse ontwerpers gekozen voor maximale lichtinval op de juiste details. De grote ramen helpen ook mee om te genieten van de prachtige uitzichten die op u wachten. Naast een panoramisch zonnedak is de Kadjar ook optioneel verkrijgbaar met luxe bekleding met dubbele stiksels, extra chromen details en een ingebouwd multimediasysteem met touch screen.

De Renault Kadjar kan ook voorzien worden van vierwielaandrijving die u kunt activeren wanneer u maar wilt. Het nieuwste state of the art systeem heeft meerdere rijstanden voor o.a. four wheel drive maar ook gewoon tweewielaandrijving. Tevens kunt u de aandrijving op automatisch zetten zodat de Kadjar zelf beoordeelt wanneer welke aandrijving nodig is.

In welke kleuren is de Renault Kadjar leverbaar?

Met een groot aantal lakkleuren direct leverbaar uit de fabriek, kunt u de Renault Kadjar echt een unieke verschijning maken. Bij onze Renault-dealer, Arend Auto, is de Kadjar in de volgende kleuren te bestellen: rood (Rouge Flamme), bruin (Brun Cappuccino), zwart (Noir Etoile), wit (Blanc Nacre, Blanc Glacier), beige (Beige Dune), grijs (Gris Platine, Gris Titanium) en blauw (Bleu Cosmos).

Vraag uw Renault Kadjar prijs aan bij Stern

Interesse in de Renault Kadjar, voor een proefrit of een vrijblijvende offerte? U kunt direct onze actuele voorraad bekijken. Arend Auto is onderdeel van Stern en een officiële Renault-dealer. U kunt daarom de beste Renault-service verwachten inclusief extra service van Stern. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij u ook een zeer voordelige lease, verzekering of financiering aanbieden voor de Renault Kadjar. Tevens hebben wij werkplaatsen in heel Nederland waar elke Renault welkom is voor hoge kwaliteit onderhoud tegen een goede prijs. Gaat u de Renault Kadjar kopen bij Stern, dan heeft u altijd toegang tot alle mobiliteitsservice die u verlangt.

Renault Kadjar voorraad