Over de Renault Talisman

De officiële opvolger van de populaire Laguna, is nu verkrijgbaar bij onze Renault-dealers. De Renault Talisman is een nieuw hoofdstuk voor het Franse merk en een prachtige aanwinst voor het premium D-segment. Met de Talisman kiest Renault voor een meer zakelijk model, zonder rijplezier en hun kenmerkende Franse design uit het oog te verliezen.

Renault sedan met slimme toevoegingen

Op het eerste gezicht is de Talisman een rasechte sedan, maar Renault heeft een aantal slimme toevoegingen gedaan. Allereerst is de nieuwe Talisman een stuk groter dan de Laguna en heeft de auto ook een bredere wielbasis gekregen. De extra ruimte wordt benut voor een geweldig interieur en een indrukwekkende kofferbakruimte van standaard 608 liter. Dat wordt nog meer als u de achterbank neerklapt.

Het design van de Talisman is meer neutraal al heeft Renault nog wel een aantal leuke ontwerpkeuzes gemaakt. De dagrijverlichting in combinatie met de koplampen zorgen aan de voorkant dat de Talisman een unieke verschijning is. Renault levert de sedan standaard ook met een extra zijraam aan de zijkant, die het strakke lijnenspel van de carrosserie accentueert.

Ruim interieur met luxe opties

Dankzij het grotere formaat van de Renault Talisman zit u als een koning in de auto. Meer ruimte voor de benen, schouders en nek, maken zelfs van de standaard uitvoering een premium auto. Dat ziet u ook terug in de materialen. Renault kiest voor veel houten en lederen details in het dashboard. Een van de nieuwste trends in het premium segment is ook vindbaar in de Renault Talisman: optioneel kunt u een 8,7 inch verticaal touch screen in het dashboard geleverd krijgen. Alle functies op aantrekkelijke wijze gerangschikt en direct aan te passen. Het multimediasysteem wordt tevens geleverd met een Bose-geluidsinstallatie.

Renault Talisman motoruitvoeringen

Een model van deze allure komt uiteraard op de markt in diverse motoruitvoeringen, zowel voor benzine als diesel. Allereerst is er de Energy TCe 4-cilinder turbo benzinemotor met een vermogen van 150 of 200 pk. Deze uitvoeringen worden exclusief geleverd met 7-traps automaat met dubbele koppeling (EDC). Een handgeschakelde uitvoering is er wel voor de 110 of 130 pk sterke dCi dieselmotoren. Deze zijn voor een meerprijs ook leverbaar als automaat. Tot slot wordt een 160 pk sterke dieselversie van de Talisman exclusief geleverd met dezelfde automaat.

Talisman optioneel leverbaar met 4Control-systeem

Voor de liefhebbers biedt Renault de Talisman aan met het 4Control-systeem. Hiermee sturen de achterwielen mee in de bochten voor extra grip, zodat u tijdelijk het gevoel krijgt met vierwielaandrijving te rijden. Inclusief elektrisch instelbare dempers (Multi-Sense) met 5 standen: Eco, Comfort, Neutraal, Sport en Perso. De standen hebben verdere invloed op het rijgedrag van de Renault Talisman. De hardheid van het onderstel, het stuurgedrag, gasrespons, schakelgedrag en zelfs het motorgeluid en de interieurverlichting veranderen mee per stand. Tot slot kunt u met de laatste stand, Perso, zelf uw persoonlijke rijstand instellen.

Renault Talisman kleuren

De veelzijdigheid van de Renault Talisman wordt doorgetrokken in de hoeveelheid lakkleuren die begin 2016 leverbaar zijn. U kunt de volgende kleuren bestellen via onze officiële Renault-dealer, Arend Auto: Blanc Glacier, Blanc Nacré, Beige Dune, Bleu Cosmos, Brun Vison, Gris Cassiopée, Gris Platine, Noir Etoilé en Rouge Carmin.

Topuitvoering: Initiale Paris met Noir Améthyste

Last but not least wordt het topmodel van de Renault Talisman, de Initiale Paris, geleverd in een exclusieve kleur: Noir Améthyste. De Talisman Initiale Paris komt tevens met 19 inch lichtmetalen velgen, Nappa-lederen bekleding, speciaal ontworpen vloermatten, geluiddempende ramen, voorstoelen met massagefunctie en diverse Paris-badges op het exterieur.

Laat Stern u op de hoogte houden van de Renault Talisman

Bent u ook zo onder de indruk van de nieuwe Renault Talisman? Deze fantastische sedan is nu leverbaar via Renault-dealer Arend Auto. U kunt contact opnemen met onze verkoopadviseurs, die u graag informeren over alle leverbare uitvoeringen en accessoires. Zij kunnen u ook verder helpen met een proefrit in de nabije toekomst. Als onderdeel van Stern profiteert u automatisch van onze uitgebreide service en grote netwerk. Naast de Renault Talisman kopen kunnen wij u ook verder helpen als u interesse heeft in leasen, verzekeren of een autofinanciering. Stern is uw Renault totaalaanbieder.

Renault Talisman voorraad

Renault Talisman privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Lease een Renault Talisman

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Renault Talisman

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Renault Talisman financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Renault Talisman schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Renault Talisman onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Renault onderhoud kunt u altijd terecht bij een Renault dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Renault bedrijfswagen diensten

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten