Over de Jaguar XE

De Jaguar XE is de eerste van een nieuwe generatie modellen. Een rasechte sports sedan die op een nieuwe aluminium constructie gebouwd is. Met de XE geeft Jaguar een duidelijk signaal aan de concurrentie: de sportauto is een nieuw hoofdstuk begonnen.

Meer informatie

Gebouwd op de nieuwe Advanced Aluminium Architecture

De Jaguar XE is gebouwd op de Advanced Aluminium Architecture; een lichtgewicht aluminium constructie die Jaguar gaat gebruiken voor toekomstige modellen. Ondanks de lichtere materialen heeft de XE een immens sterke carrosserie gekregen met de stijfheid van een sportauto. De Jaguar XE is dynamisch en geraffineerd ontworpen om de maximale rijkwaliteit te bereiken.

Rijden zoals u wilt: Jaguar XE Adaptive Dynamics

Een ware revolutie ontketent Jaguar met de Adaptive Dynamics. Deze toevoeging de Jaguar XE denkt mee tijdens het rijden en past de auto aan voor uw rijstijl. Van acceleratie en remgedrag tot het sturen in de bochten. Daarnaast heeft u als bestuurder ook toegang tot JaguarDrive Control. Hiermee kunt u altijd switchen tussen 4 rijstanden: Dynamic, Winter, Eco en Standard. Elk programma brengt subtiele veranderingen in de besturing, gasklepparameters en schakelprogramma’s, in overeenstemming met de actuele rijomstandigheden. In rijstand Eco gaat de Jaguar XE efficiënter rijden en krijgt u tips tijdens het schakelen. Dynamic verscherpt de reacties op uw accelereren en maakt het sturen zwaarder. Winter zorgt juist voor een lagere acceleratiesnelheid en verbetert de tractie tijden het sturen. Zo blijft rijden in de Jaguar XE altijd een optimale ervaring.

Jaguar XE motoren

Verschillende motoruitvoeringen zijn beschikbaar voor de XE en de standaard uitvoering wordt al goed uitgerust door Jaguar. Het begint met de 2,0 liter i4 turbodiesel E-Performance motor, met een vermogen van 163 pk. Daar is ook een uitvoering met 180 pk en optioneel automatische transmissie van beschikbaar. Er zijn ook XE-uitvoeringen met een 2,0 liter benzinemotor beschikbaar. De vermogens variëren van 200 tot 240 of 340 pk.

XE uitvoeringen

Qua opties is de Jaguar XE standaard zeer goed uitgerust. U kunt kiezen uit de volgende uitvoeringen, allen leverbaar via onze officiële dealer, Jager Auto:

 • Jaguar XE R-Sport
 • Jaguar XE S
 • Jaguar XE Pure
 • Jaguar XE Prestige
 • Jaguar XE Portfolio

Stern gaat graag het gesprek met u aan

Wilt u meer weten over deze fantastische toevoeging aan de Jaguar range? Of wilt u meteen een vrijblijvende offerte ontvangen voor de Jaguar XE? Onze dealer Jager Auto helpt u graag verder. Via Stern kunt u niet alleen de Jaguar XE kopen, onze automotive service beslaat ook zakelijk of private leasen, financieren, verzekeren en aftersales zoals gespecialiseerd Jaguar onderhoud of schadeherstel. Stern is uw Jaguar totaalaanbieder. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het uitzoeken van de beste Jaguar XE-uitvoering.

Personenauto's van Stern

 • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
 • Keuze uit veel lease auto's
 • Veel merken direct leverbaar
 • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Jaguar XE Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u dit Jaguar XE kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Jaguar leasen

Voordelig een Jaguar XE leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Jaguar XE leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

 • Scherpe leasetarieven
 • Compleet leasepakket
 • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »