Jaguar SUV

Een Jaguar waar uw hele gezin van kan genieten. Dat is de F-PACE, die zeker niet onderdoet voor de compactere Jaguar-modellen. Geïnspireerd door de F-Type heeft de F-PACE nog veel weg van een sportauto, maar dan met het gemak en comfort van een SUV. Het exterieur is prachtig vormgegeven met krachtige hoeken en verfijnde details waar nodig. Een detail zoals de duidelijk zichtbare spatborden, past prachtig bij het exterieur en bevestigt tegelijkertijd dat de F-PACE een echte SUV is.

Meer informatie

F-PACE interieur

Ook het interieur is een mooi huwelijk tussen de Jaguar-kwaliteit en het praktisch nut van grotere auto’s. Het dashboard kan met InControl multimediasysteem worden geleverd. Via het kleurendisplay kunt u daarmee veel functies besturen zoals muziek en het inplannen van routes. De bagageruimte is fors met 650 liter ruimte met neergeklapte achterbank.
Jaguar F-PACE uitvoeringen
Verschillende uitvoeringen van de Jaguar F-PACE zijn te bestellen, te beginnen met Pure en de exclusieve First Edition. Daarnaast zijn ook de F-PACE Prestige, Portfolio, R-Sport en de F-PACE S te bestellen, met variërende uitrustingen en motoren.

F-PACE motoren

De Jaguar F-PACE komt standaard met 2.0 4-cilinder motor 180 pk vermogen, automaat en AWD. Dit kan oplopen tot een krachtige 3.0 liter V6 motor met 340 pk, automaat en AWD. Het gemiddelde brandstofverbruik is 5,3 liter per 100 km. U kunt ook een F-PACE met handgeschakelde transmissie bestellen, dan ligt het gemiddelde iets lager.

Interesse in het kopen of leasen van de Jaguar F-PACE? Onze officiële Jaguar-dealer Jager Auto helpt u graag verder. Alle uitvoeringen, kleuren en accessoires zijn leverbaar met de Jaguar SUV en u kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Interesse in een Jaguar F-PACE lease? Onze leaseadviseurs bij SternLease staan voor u klaar. Stern is een Jaguar totaalaanbieder.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Jaguar F-Pace Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u dit Jaguar F-Pace kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Jaguar leasen

Voordelig een Jaguar F-Pace leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Jaguar F-Pace leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »