Jaguar SUV

Een Jaguar waar uw hele gezin van kan genieten. Dat is de F-PACE, die zeker niet onderdoet voor de compactere Jaguar-modellen. Geïnspireerd door de F-Type heeft de F-PACE nog veel weg van een sportauto, maar dan met het gemak en comfort van een SUV. Het exterieur is prachtig vormgegeven met krachtige hoeken en verfijnde details waar nodig. Een detail zoals de duidelijk zichtbare spatborden, past prachtig bij het exterieur en bevestigt tegelijkertijd dat de F-PACE een echte SUV is.

F-PACE interieur

Ook het interieur is een mooi huwelijk tussen de Jaguar-kwaliteit en het praktisch nut van grotere auto’s. Het dashboard kan met InControl multimediasysteem worden geleverd. Via het kleurendisplay kunt u daarmee veel functies besturen zoals muziek en het inplannen van routes. De bagageruimte is fors met 650 liter ruimte met neergeklapte achterbank.
Jaguar F-PACE uitvoeringen
Verschillende uitvoeringen van de Jaguar F-PACE zijn te bestellen, te beginnen met Pure en de exclusieve First Edition. Daarnaast zijn ook de F-PACE Prestige, Portfolio, R-Sport en de F-PACE S te bestellen, met variërende uitrustingen en motoren.

F-PACE motoren

De Jaguar F-PACE komt standaard met 2.0 4-cilinder motor 180 pk vermogen, automaat en AWD. Dit kan oplopen tot een krachtige 3.0 liter V6 motor met 340 pk, automaat en AWD. Het gemiddelde brandstofverbruik is 5,3 liter per 100 km. U kunt ook een F-PACE met handgeschakelde transmissie bestellen, dan ligt het gemiddelde iets lager.

Interesse in het kopen of leasen van de Jaguar F-PACE? Onze officiële Jaguar-dealer Jager Auto helpt u graag verder. Alle uitvoeringen, kleuren en accessoires zijn leverbaar met de Jaguar SUV en u kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Interesse in een Jaguar F-PACE lease? Onze leaseadviseurs bij SternLease staan voor u klaar. Stern is een Jaguar totaalaanbieder.

Jaguar F-Pace voorraad

Prive lease een Jaguar F-Pace

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Lease een Jaguar F-Pace bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Jaguar F-Pace bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financieren Jaguar F-Pace bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Jaguar F-Pace

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Jaguar F-Pace onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Jaguar onderhoud kunt u altijd terecht bij een Jaguar dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen