Mercedes-Benz GLC kopen bij Stern

De nieuwe Mercedes-Benz GLC is nu leverbaar bij Stern Auto als allrounder of als coupé. Het is de officiële opvolger van de GLK-lijn en voert grote verbeteringen door in zijn elegante exterieur en krachtige aandrijving. U kunt de Mercedes-Benz GLC ook leasen bij SternLease.

Elegante nieuwe SUV nu lichter dan ooit

De nieuwe Mercedes-Benz GLC brengt de kracht en het comfort van een SUV maar nu in een meer elegant jasje. Gebaseerd op de exterieurstijl van nieuwe C-Klasse ligt de GLC niet alleen beter in het oog. Hij is door verbeterde materialen en designkeuzes ook nog eens 80 kilo lichter dan zijn voorganger.

Diverse optiepakketten leverbaar

Standaard wordt de Mercedes-Benz GLC geleverd met actieve dempers maar u kunt ook kiezen voor volledige luchtvering en een offroad optiepakket. Die laatste komt met een knop waarmee u de volledige rijstijl van de Mercedes-Benz GLC kunt aanpassen. Verschillende rijstanden voor alle typen terrein. Comfort is het sleutelwoord bij de Mercedes-Benz GLC.

Mercedes-Benz GLC interieur

Met een lengte van 4,6 meter is de GLC-Klasse relatief kort voor zijn segment. In het interieur ziet u dat echter niet terug want de SUV kan prima wedijveren met zijn direct concurrenten. Ook achterin heeft u voldoende hoofd- en beenruimte om zelfs op lange ritten altijd comfortabel te zitten. De bagageruimte is standaard 580 liter en met neergeklapte achterbank wordt dat een zee van 1.600 liter ruimte. Een groot aantal opties voor de bekleding en het dashboard zijn inmiddels leverbaar bij onze dealer Stern Auto.

Mercedes-Benz GLC motoruitvoeringen

Qua motoruitvoeringen kiest Mercedes-Benz ook voor diversiteit. De GLC heeft 2 dieselmotoren beschikbaar: de 220d met 170 pk en de 250d 204 pk vermogen. De benzine-uitvoering komt met de GLC 250 met een vermogen van 211 pk. De PLUG-IN HYBRID versie is tevens leverbaar en komt met een gecombineerd vermogen van 320 pk. De GLC 350 e heeft dezelfde elektrische aandrijving als de populaire C 350 e maar voegt daar nog de 4Matic- vierwielaandrijving aan toe. Alle motoruitvoeringen kunnen met een 9-traps automatische transmissie. Alleen de hybrid komt met 7 versnellingen gespecialiseerd voor een zo laag mogelijke CO2-uitstoot.

De Mercedes-Benz GLC kleuren leverbaar bij Stern

De volgende lakkleuren zijn meteen leverbaar met de Mercedes-Benz GLC: Zwart, Poolwit, Obsidiaanzwart, Tenorietgrijs, Iridiumzilver, Citrienbruin, Cavansietblauw, Diamantzilver, Selenietgrijs, Designo Citrienbruin magno, Designo Diamantwit bright en Designo Hyacintrood metallic. U kunt ze nu bestellen via onze Mercedes-Benz dealer Stern Auto of via onze leasemaatschappij.

Stern: uw Mercedes-Benz GLC leverancier

Meer weten over de Mercedes-Benz GLC of er zelfs even in zitten? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gewoon contact op om een persoonlijke afspraak te maken. Wij staan voor u klaar en kunnen u meer informatie geven over de levering en optiepakketten. Naast kopen via onze dealer kunt u ook de nieuwe Mercedes-Benz GLC leasen, financieren of verzekeren. Ons landelijke netwerk zorgt ervoor dat u op alle gebieden de beste Mercedes-Benz service kunt verwachten, inclusief onderhoud en schadeherstel. Wij zijn een Mercedes-Benz totaalaanbieder en denken graag met u mee over de beste GLC uitvoering voor uw situatie.

Mercedes-Benz GLC voorraad

Mercedes-Benz GLC privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Lease een Mercedes-Benz GLC bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Mercedes-Benz GLC

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Mercedes-Benz GLC financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes-Benz GLC schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes-Benz GLC onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten