Mercedes-Benz GLE kopen bij Stern

De nieuwe Mercedes-Benz GLE is een feit. Veelzijdiger dan ooit met tevens een Coupé-uitvoering leverbaar. De GLE is de spirituele opvolger van de M-Klasse en wederom een van de beste SUV-modellen op de markt. Met een verbeterd exterieur, nog meer comfort van binnen en een efficiëntere aandrijving met lagere CO2-uitstoot. Nu te bestellen met benzine-, diesel- of hybride aandrijving. De Mercedes-Benz Coupé-uitvoering kunt u tevens bestellen bij onze dealer Stern Auto.

Meer informatie

Vernieuwd exterieur en luxe interieur voor de GLE-Klasse

De Mercedes-Benz GLE-Klasse is ontworpen met de typische C-Stijl. Met name de voorkant en achterkant profiteren hiervan en zijn volledig op de schop genomen. Zo ligt elke Mercedes-Benz GLE-uitvoering perfect in het oog. Ook het interieur is een verademing en ontworpen met de wellnessfactor van een luxe limousine.

Qua rijprestaties gaat de Mercedes-Benz GLE-Klasse erop vooruit dankzij diverse geavanceerde assistentiesystemen. Inclusief de 9G-tronic automatische transmissie en Dynamic Select waarmee de stevigheid van het onderstel aangepast kan worden. Zo rijdt de Mercedes-Benz GLE precies zoals u wilt. Zelfs het basismodel van de Mercedes-Benz GLE-Klasse heeft al een uitgebreid pakket rijstijlen en offroad-functies.

Mercedes-Benz GLE-Klasse uitvoeringen

De standaarduitvoering van de Mercedes-Benz GLE kan ook uitgevoerd worden met een lederen Exclusive interieur, met speciale comfortstoelen en een unieke dashboardstijl. Tevens is er een AMG Line-uitvoering van de GLE-Klasse leverbaar met een sportief interieur en een typisch AMG exterieur met eigen voor- en achterkant. Tot slot is er het Nightpakket als aanvulling op de AMG Line, met meer elegante zwarte details en privacy glass achter. Het interieur kan onder meer aangevuld worden met een Central Media Display in het dashboard.

Kies de motor voor uw Mercedes-Benz GLE-Klasse

De Mercedes-Benz GLE-Klasse komt in een groot aantal motoruitvoeringen, zowel benzine als diesel en een hybride aandrijving.

De GLE-Klasse kan met een V8- of V6-benzinemotor geleverd worden. De V6 wordt geleverd met een maximaal vermogen van 270 kW en heeft een topsnelheid van 250 km per uur. De V8 kan in verschillende vermogens geleverd worden, ook voor de AMG Line. Het vermogen varieert van 410 tot 430 kW. Voor de dieseluitvoeringen is er ook een V6-motor beschikbaar, met een vermogen van 190 kW. Daarnaast levert Mercedes-Benz de GLE-Klasse tevens met een R4-dieselmotor met een nog altijd indrukwekkend vermogen van 150 kW.

Mercedes-Benz GLE-Klasse kleuren

Met zoveel verschillende uitvoeringen kan het aantal lakkleuren niet achterblijven. Die is even indrukwekkend en veelzijdig, met een groot aantal metallic kleuren en designo lakken leverbaar via Stern Auto. U kunt de Mercedes-Benz GLE-Klasse in de volgende kleuren bestellen bij ons: Zwart, Poolwit, Obsidiaanzwart, Tenorietgrijs, Iridiumzilver, Palladiumzilver, Citrienbruin, Cavansietblauw, Diamantzilver, Designo diamantwit bright en Designo hyacintrood metallic.

Ook te bestellen bij Stern: de Mercedes-Benz GLE Coupé

Interesse in de Mercedes-Benz GLE-Klasse? U kunt hem nu kopen via Stern Auto in alle uitvoeringen. De meer sportieve Mercedes-Benz GLE Coupé is nu leverbaar en kan tevens besteld worden bij onze Mercedes-Benz dealers. Stern heeft een groot landelijk netwerk waardoor wij u diverse aanschafopties kunnen bieden. Zo kunt u naast kopen de Mercedes-Benz GLE-Klasse ook privé of zakelijk leasen, verzekeren of financieren bij ons. Als eigenaar van een Mercedes-Benz auto staan wij ook na de aanschaf voor u klaar in de vorm van dealeronderhoud en schadeherstel. Stern is uw Mercedes-Benz totaalaanbieder.

Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van de beste Mercedes-Benz GLE-Klasse uitvoering voor uw situatie.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Mercedes Benz GLE-Klasse Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Mercedes Benz GLE-Klasse kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Nieuw op voorraad »

Mercedes Benz leasen

Voordelig een Mercedes Benz GLE-Klasse leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Mercedes Benz GLE-Klasse leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw merk model samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »