Mercedes-Benz GLE kopen bij Stern

De nieuwe Mercedes-Benz GLE is een feit. Veelzijdiger dan ooit met tevens een Coupé-uitvoering leverbaar. De GLE is de spirituele opvolger van de M-Klasse en wederom een van de beste SUV-modellen op de markt. Met een verbeterd exterieur, nog meer comfort van binnen en een efficiëntere aandrijving met lagere CO2-uitstoot. Nu te bestellen met benzine-, diesel- of hybride aandrijving. De Mercedes-Benz Coupé-uitvoering kunt u tevens bestellen bij onze dealer Stern Auto.

Vernieuwd exterieur en luxe interieur voor de GLE-Klasse

De Mercedes-Benz GLE-Klasse is ontworpen met de typische C-Stijl. Met name de voorkant en achterkant profiteren hiervan en zijn volledig op de schop genomen. Zo ligt elke Mercedes-Benz GLE-uitvoering perfect in het oog. Ook het interieur is een verademing en ontworpen met de wellnessfactor van een luxe limousine.

Qua rijprestaties gaat de Mercedes-Benz GLE-Klasse erop vooruit dankzij diverse geavanceerde assistentiesystemen. Inclusief de 9G-tronic automatische transmissie en Dynamic Select waarmee de stevigheid van het onderstel aangepast kan worden. Zo rijdt de Mercedes-Benz GLE precies zoals u wilt. Zelfs het basismodel van de Mercedes-Benz GLE-Klasse heeft al een uitgebreid pakket rijstijlen en offroad-functies.

Mercedes-Benz GLE-Klasse uitvoeringen

De standaarduitvoering van de Mercedes-Benz GLE kan ook uitgevoerd worden met een lederen Exclusive interieur, met speciale comfortstoelen en een unieke dashboardstijl. Tevens is er een AMG Line-uitvoering van de GLE-Klasse leverbaar met een sportief interieur en een typisch AMG exterieur met eigen voor- en achterkant. Tot slot is er het Nightpakket als aanvulling op de AMG Line, met meer elegante zwarte details en privacy glass achter. Het interieur kan onder meer aangevuld worden met een Central Media Display in het dashboard.

Kies de motor voor uw Mercedes-Benz GLE-Klasse

De Mercedes-Benz GLE-Klasse komt in een groot aantal motoruitvoeringen, zowel benzine als diesel en een hybride aandrijving.

De GLE-Klasse kan met een V8- of V6-benzinemotor geleverd worden. De V6 wordt geleverd met een maximaal vermogen van 270 kW en heeft een topsnelheid van 250 km per uur. De V8 kan in verschillende vermogens geleverd worden, ook voor de AMG Line. Het vermogen varieert van 410 tot 430 kW. Voor de dieseluitvoeringen is er ook een V6-motor beschikbaar, met een vermogen van 190 kW. Daarnaast levert Mercedes-Benz de GLE-Klasse tevens met een R4-dieselmotor met een nog altijd indrukwekkend vermogen van 150 kW.

Mercedes-Benz GLE-Klasse kleuren

Met zoveel verschillende uitvoeringen kan het aantal lakkleuren niet achterblijven. Die is even indrukwekkend en veelzijdig, met een groot aantal metallic kleuren en designo lakken leverbaar via Stern Auto. U kunt de Mercedes-Benz GLE-Klasse in de volgende kleuren bestellen bij ons: Zwart, Poolwit, Obsidiaanzwart, Tenorietgrijs, Iridiumzilver, Palladiumzilver, Citrienbruin, Cavansietblauw, Diamantzilver, Designo diamantwit bright en Designo hyacintrood metallic.

Ook te bestellen bij Stern: de Mercedes-Benz GLE Coupé

Interesse in de Mercedes-Benz GLE-Klasse? U kunt hem nu kopen via Stern Auto in alle uitvoeringen. De meer sportieve Mercedes-Benz GLE Coupé is nu leverbaar en kan tevens besteld worden bij onze Mercedes-Benz dealers. Stern heeft een groot landelijk netwerk waardoor wij u diverse aanschafopties kunnen bieden. Zo kunt u naast kopen de Mercedes-Benz GLE-Klasse ook privé of zakelijk leasen, verzekeren of financieren bij ons. Als eigenaar van een Mercedes-Benz auto staan wij ook na de aanschaf voor u klaar in de vorm van dealeronderhoud en schadeherstel. Stern is uw Mercedes-Benz totaalaanbieder.

Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van de beste Mercedes-Benz GLE-Klasse uitvoering voor uw situatie.

Mercedes-Benz GLE-klasse voorraad

Mercedes GLE-Klasse privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Configureer deze auto

Lease een GLE-Klasse bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Configureer deze auto

Verzeker uw GLE-Klasse bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Mercedes GLE-Klasse financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Mercedes GLE-Klasse schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Mercedes-Benz GLE-Klasse onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Mercedes-Benz onderhoud kunt u altijd terecht bij een Mercedes-Benz dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Mercedes-Benz bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten