Over de Opel Astra GTC

Een van de meest dynamische designs in de Opel-range is de Astra GTC. Deze nieuwe toevoeging aan de Astra-modellijn zit vol met spannende toevoegingen die het een echte sportauto maken. De Opel GTC heeft een nieuw, scherp vormgegeven design met een geavanceerd onderstel en de nieuwste motortechnologie. Bestel hem nu bij onze officiële Opel-dealers.

Astra GTC is een echte sportauto-uitvoering

Opel heeft met de GTC een echte sportauto-uitvoering voor de Astra ontwikkeld. De dynamische coupé-look is volledig verfrist. De voorzijde is compleet vernieuwd en uitgevoerd met een aerodynamische bumper, met een speciale chroomstrip op de voorkant waar het Opel-logo op siert. Meer chroomdetails zijn te vinden aan de zijkanten inclusief andere sportieve details.

HiPerStrut voorwielophanging

Met de HiPerStrut-voorwielophanging is de Opel GTC een echt topklasse model. Onder meer de Insignia OPC heeft deze voorwielophanging en het maakt de Astra GTC qua wendbaarheid fenomenaal. De Opel GTC geeft u gegarandeerd een fantastische rijervaring.

Dynamisch interieur

Het interieur is al even dynamisch ontworpen en volledig voorzien van hoge kwaliteit materialen. De comfortabele stoelen zijn bijvoorbeeld volledig instelbaar. Zo zitten alle 5 inzittenden altijd ergonomisch helemaal goed. Optioneel kunt u de Opel GTC ook bestellen met verwarmbare stuur- en stoelverwarming. De dynamische coupé bevat standaard 380 liter bagageruimte. Zo is de Opel Astra GTC een auto vol met praktische kwaliteiten.

Opel Astra GTC motoruitvoeringen

De Opel Astra GTC kan met verschillende benzinemotoren geleverd worden. Allereerst is er de 1.4 Turbo met een vermogen van 88 kW (120 pk) of 103 kW (140 pk). Die tweede uitvoering is tevens met een automatische transmissie te bestellen. De Opel GTC kan daarnaast nog geleverd worden met een 1.6 Turbo benzinemotor. De vermogens van deze krachtigere uitvoeringen zijn 125 kW (170 pk) of 147 kW (200 pk). Tot slot is er ook nog een CDTI dieselmotor beschikbaar met een vermogen van 100 kW (136 pk).

Veel uitvoeringen van de coupé worden standaard met start / stop-systeem geleverd en voldoen aan de Euro 6 emissienorm.

Opel GTC kleuren die u kunt bestellen

Een krachtige auto moet ook in felle, opvallende kleuren beschikbaar zijn. Opel weet dit, vandaar dat u de Astra GTC in diverse lakkleuren kunt bestellen bij ons. De volgende carrosseriekleuren zijn meteen leverbaar: Summit White, Power Red, Flaming Yellow, Mineral White, Magnetic Silver, Silver Lake, Deep Sky, Carbon Black, Emerald Green, Blue Buzz en Asteroid Grey.

Wilt u de Opel Astra GTC beter leren kennen? Wij helpen u graag verder, onze officiële Opel-dealers staan voor u klaar. Naast een nieuwe Opel kopen kunt u ook de Astra GTC lease of financieren bij Stern. Tevens bieden wij uitstekende service op het gebied van verzekeren, onderhoud en schadeherstel. Wij zijn een Opel-totaalaanbieder en helpen u aan de beste Opel Astra GTC-uitvoering voor uw situatie.

Opel voorraad

Privé lease een Opel GTC

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Lease een Opel GTC bij Stern

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Verzeker uw Opel GTC bij Stern

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Financier een Opel GTC bij Stern

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Schadeherstel Opel GTC

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Opel GTC onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor Opel onderhoud kunt u altijd terecht bij een Opel dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen

Opel bedrijfswagen service

dienstenkaart-bedrijfswagens.jpg

Ook voor bedrijfswagens bieden wij een zeer compleet mobiliteitspakket aan. Bestelauto's van diverse merken, leasen, financieren, verzekeren. Zelfs de bedrijfswageninrichting kunnen wij volledig naar wens ontwerpen en afleveren.

Meer weten