Over de smart fortwo electric drive

De smart fortwo electric drive is de bekende kleine stadsauto maar dan nóg vriendelijker voor het milieu. Met een volledig elektrische aandrijving en milieuvriendelijke materialen, is de smart fortwo electric drive goed voor 0 gram CO2. Dat wordt voor zakelijke rijders beloond met een lage 4% bijtelling voor leasen.

De beste smart voor in de stad

Een auto die van nature al klein en wendbaar is, volledig ontworpen om zo efficiënt mogelijk te rijden met maximaal comfort, veiligheid en plezier. De fortwo had het allemaal al maar smart ging nog iets verder met de electric drive. Deze uitvoering heeft alle voordelen van de nieuwe smart fortwo-lijn, maar voegt daar een elektrische motor aan toe. In de moderne binnensteden is elektrisch laden altijd mogelijk, wat de smart electric drive de ultieme stadsauto maakt.

Elektrische motorprestaties

De electric drive kan als coupé of cabrio geleverd worden. Standaard met een 60 kW (82 pk) sterke elektromotor. De topsnelheid is 130 km per uur en de gemeten actieradius volgens smart kan 160 kilometer bereiken. De smart electric drive kan ook als smart cabrio en als smart forfour geleverd worden.

Interesse in de smart electric drive?

Bent u er klaar voor om elektrisch te rijden maar zoekt u wel naar een hip model dat door iedere stad kan manoeuvreren? De smart fortwo electric drive kan geleverd worden door Stern Auto. Naast kopen biedt Stern ook opties voor het leasen of financieren van de elektrische auto. Tevens zijn er gespecialiseerde smart garages onderdeel van ons netwerk, zodat u altijd het juiste onderhoud en schadeherstel kunt verwachten. Ontdek ons smart fortwo electric drive aanbod.

Personenauto's van Stern

  • Scherpe prijzen dankzij een groot netwerk
  • Keuze uit veel lease auto's
  • Veel merken direct leverbaar
  • Gespecialiseerd in mobiliteit

Stern

Smart Fortwo Electric Drive Kopen

Dankzij het mobiliteitspakket van Stern, kunt u de Smart Fortwo Electric Drive kopen maar ook leasen, financieren, verzekeren of als privé lease aanschaffen.

Occasions »

Voorraad »

Smart lease

Voordelig een Smart Fortwo Electric Drive leasen bij Stern

Privé of zakelijk de Smart Fortwo Electric Drive leasen? Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Stel zelf uw auto samen of kies voor een van onze voordelige actie modellen.

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service. Voordelen van leasen bij Stern:

  • Scherpe leasetarieven
  • Compleet leasepakket
  • Direct leverbaar

Private lease acties »  Zakelijke lease acties »

Stern personenauto service

Meer voor uw auto

Verzeker uw auto

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging.

Meer over verzekeringen »

Financier een personenauto

Bent u een ondernemer of particulier en heeft u behoefte aan autofinanciering voor uw nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern.

Lees meer »

Auto onderhoud

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor onderhoud kunt u altijd terecht bij een dealer van Stern bij u in de buurt.

Meer over Onderhoud »