Over de smart fortwo electric drive

De smart fortwo electric drive is de bekende kleine stadsauto maar dan nóg vriendelijker voor het milieu. Met een volledig elektrische aandrijving en milieuvriendelijke materialen, is de smart fortwo electric drive goed voor 0 gram CO2. Dat wordt voor zakelijke rijders beloond met een lage 4% bijtelling voor leasen.

De beste smart voor in de stad

Een auto die van nature al klein en wendbaar is, volledig ontworpen om zo efficiënt mogelijk te rijden met maximaal comfort, veiligheid en plezier. De fortwo had het allemaal al maar smart ging nog iets verder met de electric drive. Deze uitvoering heeft alle voordelen van de nieuwe smart fortwo-lijn, maar voegt daar een elektrische motor aan toe. In de moderne binnensteden is elektrisch laden altijd mogelijk, wat de smart electric drive de ultieme stadsauto maakt.

Elektrische motorprestaties

De electric drive kan als coupé of cabrio geleverd worden. Standaard met een 60 kW (82 pk) sterke elektromotor. De topsnelheid is 130 km per uur en de gemeten actieradius volgens smart kan 160 kilometer bereiken. De smart electric drive kan ook als smart cabrio en als smart forfour geleverd worden.

Interesse in de smart electric drive?

Bent u er klaar voor om elektrisch te rijden maar zoekt u wel naar een hip model dat door iedere stad kan manoeuvreren? De smart fortwo electric drive kan geleverd worden door Stern Auto. Naast kopen biedt Stern ook opties voor het leasen of financieren van de elektrische auto. Tevens zijn er gespecialiseerde smart garages onderdeel van ons netwerk, zodat u altijd het juiste onderhoud en schadeherstel kunt verwachten. Ontdek ons smart fortwo electric drive aanbod.

Smart fortwo voorraad

Smart Electric Drive privé leasen

dienstenkaart-privelease.jpg

Een auto privé leasen (private lease) wordt steeds populairder in Nederland. In veel gevallen is het zelfs voordeliger dan een nieuwe auto kopen, dankzij uitgebreide servicepakketten zoals die van Stern. Het enige dat u bij ons zelf moet betalen is de brandstof.

Meer weten

Smart Electric Drive leasen

dienstenkaart-leasen.jpg

Van een full operational lease tot shortlease, occasionlease of het leasen van een volledig wagenpark. Leasen bij Stern kan op maat aangeboden worden voor u, dankzij onze persoonlijke service.

Meer weten

Smart Electric Drive verzekeren

dienstenkaart-verzekeren.jpg

Maximale zekerheid, uitgebreide dekking en een aantrekkelijke premie. Uw auto direct bij Stern verzekeren is niet alleen eenvoudig te regelen, het biedt u veel voordeel en ontzorging. 

Meer weten

Smart Electric Drive financieren

dienstenkaart-financieren.jpg

Bent u een ondernemer en heeft u behoefte aan autofinanciering? Of zoekt u particulier naar een investeerder voor het financieren van een nieuwe auto? Uw auto financieren kan verzorgd worden door Stern. 

Meer weten

Smart Electric Drive schadeherstel

dienstenkaart-schadeherstel.jpg

Schade tijdens het rijden overkomt de beste bestuurder. Gelukkig kunt u schadeherstel eenvoudig aanvragen via een Stern-vestiging. Wij bieden schadeherstel aan voor auto's, bestelauto's, andere typen bedrijfswagens en caravans. 

Meer weten

Smart Electric Drive onderhoud

dienstenkaart-service.jpg

Mobiliteit is belangrijk en met regelmatig auto-onderhoud kunt u veel pech onderweg voorkomen. Voor smart onderhoud kunt u altijd terecht bij een smart dealer van Stern. Onze werkplaatsen zijn te vinden in grote delen van Nederland.

Bekijk vestigingen