Ford, opgericht in 1903, is al ruim een eeuw een zeer populair automerk. Het doel van de oprichter Henry Ford was om de wereld op wielen te zetten en een betaalbare auto voor het grote publiek te produceren. Om de auto's geschikt te maken voor massaconsumptie heeft Ford veel geïnnoveerd op de productie. Tot op de dag van vandaag is het doel van Ford om een auto te maken voor het grote publiek nog steeds duidelijk terug te zien. Ford heeft daarom ook een zeer uitgebreid aanbod aan modellen.

Veelzijdige modellen

Heeft u een groot gezin, bent u opzoek naar een auto om zakelijk te rijden of zoekt u een kleine auto voor in de stad? Ford heeft voor elke gelegenheid een model die daarop aansluit. De Ford Ka is erg compact en wendbaar, ideaal voor in de stad. In de compacte middenklasse heeft Ford onder andere de Ford Fiesta en de Ford Focus. Comfortabel en geschikt voor de langere afstanden maar toch compact en wendbaar. Als u graag een ruimere auto wilt zijn er onder andere de Ford Mondeo, S-MAX en de Ford Galaxy.

Stern heeft een Ford lease die bij u past

Interesse in het leasen van een Ford bij Stern? Door het landelijke Stern-netwerk profiteert u van scherpe maandtarieven, zijn veel modellen snel leverbaar en is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij bieden uw Ford auto aan als private lease maar wij hebben ook diverse zakelijke leasevormen, zoals full operational lease. Heeft u vragen over het leasen van een Ford bij Stern? U kunt ons online formulier invullen maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Wij staan u graag te woord voor het beantwoorden van uw vragen of het geven van advies.

U kunt meteen online uw Ford lease samenstellen.

Privé Leasen » Zakelijk leasen » Stel een vraag »

Ford

Daarom kiest u voor een Ford leasen bij Stern

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel