Een gloednieuwe Skoda rijden als een voordelige lease. Wij leveren alle Skoda-modellen als private lease of voor zakelijk leasen, zoals full operational lease. Bij Stern profiteert u van scherpe leaseprijzen en een uitgebreide service. Door ons uitgebreide netwerk zijn tevens veel modellen snel leverbaar.

Alle Skoda-modellen beschikbaar voor leasing

Sinds 2015 is Stern officieel dealer van Skoda. Hierdoor zijn bij ons de meeste modellen zeer snel leverbaar. Het aanbod van Skoda is erg uitgebreid. De compacte Citigo is ideaal voor het stadsverkeer. De Skoda Fabia en de Skoda Octavia bieden meer ruimte en zijn in de Combi-uitvoering ideaal als gezinsauto. De Skoda Superb is een luxe en comfortabele auto die ook zeer geschikt is voor de zakelijke rijder.

Stel uw eigen Skoda leaseauto samen

Interesse in het leasen van een Skoda bij Stern? Via onderstaande buttons kunt u uw Skoda geheel naar eigen smaak samenstellen. Heeft u vragen? U kunt eenvoudig online uw vraag of verzoek insturen of telefonisch contact met ons opnemen. Een Skoda leasen kan bij Stern snel, eenvoudig, tegen scherpe tarieven en met hoge kwaliteit service.

Privé Leasen » Zakelijk leasen » Stel een vraag »

Skoda

Daarom kiest u voor een Skoda leasen bij Stern

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel