Mercedes-Benz leasen bij Stern

Mercedes-Benz staat al jaren aan de top binnen de autobranche. Met een Mercedes-Benz kiest u voor kwaliteit, degelijkheid en luxe. De Mercedes-modellen hebben bovenal een zeer strak en herkenbaar design. Al sinds 1910 wordt de Mercedes-ster met trots gedragen door het merendeel van de Mercedes-Benz-modellen.

Mercedes-Benz

Alle Mercedes-Benz modellen leverbaar

De modellenrange van Mercedes is breed en gevarieerd. De Mercedes-Benz A-Klasse is een compacte en dynamische auto. De populaire C-Klasse biedt meer ruimte en is leverbaar in verschillende uitvoeringen waaronder de Limousine, Coupé en de ruime Estate. Mercedes heeft ook diverse SUV-modellen zoals de GL-Klasse en GLC-Klasse. Alle nieuwe modellen van Mercedes-Benz zijn leverbaar voor lease via Stern. Tevens hebben we een grote voorraad Mercedes-Benz occasions beschikbaar voor lease. 

Een Mercedes-Benz leasen met lage bijtelling

Een aantal Mercedes-Benz modellen komen door hun geringe CO2-uitstoot in aanmerking voor een lage bijtelling. De Merdedes-Benz B-Klasse Electric Drive komt zelfs in aanmerking voor 8% bijtelling. Deze modellen zijn interessant om zakelijk te leasen. U kunt bij SternLease terecht voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Stel uw ideale Mercedes-lease samen

Bij Stern zijn alle Mercedes-Benz modellen beschikbaar om te leasen. Door het landelijke Stern-netwerk zijn veel modellen ook snel leverbaar en profiteert u van scherpe prijzen én een zeer uitgebreide service. Interesse in het leasen van een Mercedes bij Stern? U kunt uw auto en leasevorm eenvoudig configureren via onderstaande buttons. Heeft u vragen? Wij helpen u graag persoonlijk verder. Stuur uw vraag online naar onze leaseadviseurs of neem telefonisch contact met ze op.

Privé Leasen » Zakelijk leasen » Stel een vraag »

Daarom kiest u voor een Mercedes leasen bij Stern

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel

SternLease

Regel het eenvoudig online 

Contact met de private lease afdeling

Vragen? Onze deskundige lease-adviseurs helpen u graag verder. Bel of mail ons:

020 - 658 3933
Stel een vraag

Bekijk de privé lease acties

Flexibel leasen? Shortlease kan bij ons voor een periode van 1 tot 24 maanden. Uw auto is direct beschikbaar.

Bekijk onze modellen »

Bekijk onze voorraad lease auto's

Stern heeft een uitgebreid aanbod aan voorraad auto's. Deze auto's zijn direct leverbaar tegen een scherpe maandprijs!

Bekijk de voorraad auto's »