Al uw mobiliteit geregeld met een privé lease auto-abonnement

Wilt u auto rijden voor een lage prijs maar wel met het meeste gemak? Een auto-abonnement van Stern is de oplossing! Speciaal ontwikkeld om u zoveel mogelijk vrijheid te geven voor een vaste all-in prijs. Met alle service inbegrepen, u betaalt alleen nog voor de brandstof!

Bepaal zelf uw maandprijs

Met het Stern auto-abonnement gaat u een nieuwe auto privé leasen voor een periode van 2 tot 5 jaar. U kunt zelf de maandprijs samenstellen omdat u alle vrijheid krijgt in het kiezen van de uitvoering en accessoires. Ook geeft u een schatting op van het aantal kilometers dat u jaarlijks gaat rijden. Doordat het auto-abonnement precies op uw mobiliteit wordt afgestemd, is het in veel gevallen goedkoper dan kopen.

Een all-in private lease als auto-abonnement

Private leasen bij Stern is altijd voor een vaste prijs per maand waarbij rente, afschrijving, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparaties, onderhoud en nieuwe banden inbegrepen zijn. U hoeft alleen nog maar te tanken met uw auto-abonnement.

Configureer uw nieuwe auto

U kunt voor alle merken een private lease auto-abonnement afsluiten bij Stern. Kies hoeveel u wilt betalen en krijg direct een selectie te zien. Of stel zelf volledig uw eigen auto-abonnement samen via de online configurator. Ook als u snel in een nieuwe auto wilt rijden, bent u bij Stern aan het juiste adres. Naast de configurator kunt u ook ons actie aanbod online bekijken.

Voordelen van een Stern auto-abonnement

Vaste maandelijkse all-in prijs
SternMobility Card Blacklabel
Zelf uw auto-abonnement samenstellen
Geen eigen investering
Veel modellen direct leverbaar