Lancia Ypsilon

0.9t twinair opening edition

Vanaf  € 295,-  per maand incl. BTW*
48 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,105 cent

Getoonde afbeelding kan afwijken

  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • 4 personen

Offerte aanvragen »

De Lancia Ypsilon Elefantino Plus ervaren op zijn best? Wij bieden hem nu als private lease aan voor een extra scherpe maandprijs. Kies voor een van de beste Italiaanse designs voor uw nieuwe stadsauto en geniet van verrassend veel luxe in een compact jasje.

Lancia Ypsilon 0.9t twinair opening edition

Lancia is trots op de Ypsilon en laat dat duidelijk merken. De fraaie stadsauto is op meerdere plaatsen versierd met het Ypsilon-logo, onder meer op de voorbumper, achterzijde en in de bekleding van de voorstoelen. De Elefantino-uitvoering wordt opgeleukt met een olifant-logootje ernaast. De Elefantino Plus-editie is nog verder uitgebreid met luxe accessoires.

Lage all-in maandprijs bij Stern

De Lancia Ypsilon 0.9t twinair opening edition is nu leverbaar voor private leasen. Een privé lease van Stern is op gebaseerd op een full operational lease. Oftewel u betaalt maandelijks een scherpe all-in leaseprijs waarbij de afschrijving, rente, allrisk verzekering, houderschapsbelasting, reparaties, onderhoud, nieuwe banden en pech hulp zijn inbegrepen. U betaalt alleen nog wanneer u moet tanken en de Ypsilon is met zijn formaat en lichte materialen een zeer efficiënt rijdende auto.

Neem contact op over de Lancia Ypsilon privé lease actie

Interesse in onze Lancia Ypsilon 0.9t twinair opening edition private lease aanbieding? Vraag meteen een offerte aan of neem contact op met onze leaseadviseurs. Wij kunnen een proefrit voor u regelen en bespreken graag wat de beste Lancia-uitvoering voor u is om te leasen.

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen en zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW. Actietarief geldt voor levering voor 31 december 2016.

keurmerk-private-lease-hor.png