Een beschadigde velg is zo gemaakt. U hoeft slechts één keer te dicht tegen een stoeprand te parkeren of te kort door een bocht te rijden. De kras of schaafplek kan meestal snel verwijderd worden door ons, maar er is nu ook een alternatief. Bescherm uw velgen met de Alloygator velgenbeschermers! Plaatsing van de velgenbeschermers kan nu voor een scherpe all-in prijs. Vraag nu online de beste bescherming voor uw velgen aan.

alloygators-afspraak-large

Geen velgschade meer met Alloygator

De Alloygator velgenbeschermers zijn een fantastische oplossing om kleine velgschade te voorkomen. De velgen van uw auto worden in een Stern werkplaats voorzien van een kunststof rand tussen de band en de velg. Deze rand steekt een paar millimeter uit en komt als eerste in contact met de stoep. Het kunststof houdt velgschade perfect tegen en u kunt eventuele ruwe plekken op de velgbeschermer weer makkelijk gladschuren.

Kies de kleur van uw velgenbeschermers

De Alloygator velgenbeschermers kunnen ook een leuke toevoeging zijn aan het uiterlijk van uw auto. Wij hebben de kunststof beschermers in diverse neutrale kleuren maar ook in felle kleuren zoals rood, geel, oranje of groen. U kunt in de werkplaats zelf een keuze maken welke kleur het beste bij uw auto past.

Nu alle velgen beschermd voor € 169,- incl. montage

Voor een beperkte tijd bieden wij de Alloygator velgenbeschermers voor een extra lage introductieprijs. Uw 4 velgen worden voorzien van de kunststof beschermers voor slechts € 169,- inclusief montage!

Vraag online Alloygator velgenbeschermers aan

De Alloygator velgenbeschermers kunnen voor alle merken en modellen auto’s aangevraagd worden. Neem vrijblijvend contact op met onze schade-experts om een werkplaatsafspraak te maken.

Zeer goed

Klanten geven SternPoint een

8.8 / 10
Gebaseerd op 307 recensies
  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 16 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 90+ innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »