Spuiten overig

De spuitcabines van de Stern schadebedrijven zijn niet alleen geschikt voor spuitwerk aan personenauto’s. Wij accepteren ook opdrachten voor het spuiten van grote voertuigen zoals trucks. Tevens bent u welkom om uw meubels een nieuwe kleur te laten geven door onze experts. U kunt meteen de kosten aanvragen voor uw gespecialiseerde spuitwerk.

Trucks, scooters en overige voertuigen

Truckschade of schade aan andere voertuigen (scooters, 45-kilometervoertuigen etc.) is geen probleem voor onze schadebedrijven. Onderdelen kunnen vervangen of uitgedeukt worden. In het tweede geval is de laklaag dikwijls aangetast. Het onderdeel moet dan opnieuw gespoten worden. Onze medewerkers zijn hiervoor getraind, wij mengen de lakkleur die u wilt. Stuur foto’s van het voertuig mee bij uw aanvraag, dan kunnen wij goed beoordelen wat de kosten voor het spuiten zijn.

Meubels spuiten bij Stern

Ook meubels spuiten is mogelijk en kan via deze pagina aangevraagd worden. Wij spuiten uw kasten, keukendeurtjes, keukenkastjes, laadjes en andere meubels met laklaag. Het proces gebeurt met dezelfde snelheid en kwaliteit als het spuiten van auto-onderdelen. U kunt altijd het beste spuitwerk van Stern verwachten.

Vraag de spuitwerk kosten aan

Maak gebruik van ons eersteklas spuitwerk en vul het aanvraagformulier in. Stuur ook foto’s mee van het voertuig, meubels of ander voorwerp dat u wilt laten overspuiten. Wij baseren een vrijblijvende prijsopgave hierop en nemen spoedig contact met u op.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »