Velgen spuiten

Pech gehad bij het inparkeren of een bocht iets te scherp genomen en daarbij de stoeprand geraakt? Deze ongelukjes kunnen nare krassen en schaafplekken op uw velgen achterlaten. Een nieuwe laklaag op velgen spuiten is in veel gevallen de beste oplossing. Laat uw velgen er weer als nieuw uitzien! Kom langs bij een van onze schadevestigingen of maak een afspraak voor een uitgebreid taxatierapport.

Gespoten velg repareren

Net als bij carrosserielak worden er meerdere lagen op uw velgen gespoten. Zo zijn ze goed beschermd tegen de elementen en behouden ze ook na lange tijd een prachtig uiterlijk. Bij een beschadigde velg wordt eerst de kras of schaafplek glad geschuurd. Vervolgens brengen wij een grond- of epoxylaag toe op de velg en schuren we de velg opnieuw.

Beschermlaag voor uw velgen

Daarna brengen wij de nieuwe kleurlaag aan en beschermen deze tot slot met een blanke laklaag. U bepaalt zelf de afwerking van de lak, voor een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking. Wij spuiten de velgen weer als nieuw. Ook in het geval van een gedraaide velg of gepolijste velg, biedt Stern een oplossing die uw velg er weer als nieuw uit laat zien.

Vraag de kosten voor velgen spuiten aan

Het is belangrijk om een beschadigde velg op tijd een nieuwe laklaag te geven. Na verloop van tijd kan de beschadiging namelijk erger worden door bijvoorbeeld corrosie. De laklaag vormt bescherming hiertegen. Interesse in het laten spuiten van uw autovelgen en benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak bij een van onze vestigingen en kom langs voor een vrijblijvende prijsindicatie. U kunt tevens een afspraak maken voor een uitgebreid expertise rapport dat wordt opgemaakt voor een schappelijke prijs.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »