Lampen spuiten

Ook autolichten kunnen beschadigd raken na verloop van tijd. Weersinvloeden en ouderdom veroorzaken krassen en andere beschadigingen in het glas. Ook zonlicht is een boosdoener; het UV-licht maakt het glas doffer zodat licht moeilijker erdoorheen schijnt. Hiervoor bieden wij het spuiten van een nieuwe laklaag aan. Bescherm uw lampen en laat ze overspuiten met een beschermende coating.

Blanke laklaag spuiten op koplampen

Wij kunnen de koplampen en achterlichten van elke auto voorzien van een blanke laklaag. Dit zorgt voor extra bescherming tegen krassen en houdt ook UV-licht beter tegen. Naast personenauto’s spuiten wij tevens de lichten van anderen voertuigen. In principe kunnen alle kunststof lampen gespoten worden.

Bij beschadigde verlichting bekijken onze experts eerst of een lamp niet vervangen moet worden. U ontvangt hiervoor van tevoren een vrijblijvende offerte. Zijn uw koplampen of andere lichten al dof geworden door te veel zonlicht? Geen probleem; wij schuren de lampen voordat we de blanke laklaag erop spuiten.

Lampen spuiten kosten aanvragen

Goede verlichting is essentieel voor een veilige rijervaring. Heeft u een kras of beschadiging in uw koplamp, achterlicht of andere lamp? laat het repareren en weer als nieuw spuiten bij Stern. U kunt meteen een aanvraag invullen. Stuur ook foto’s mee van de verlichting waarop u de coating wilt laten spuiten. Zo kunnen wij u snel een accurate prijsopgave aanbieden en een afspraak maken voor het spuiten van uw lampen.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »