Autoruit vervangen

Wilt u zo snel mogelijk van de schade aan uw autoruit afkomen? Maak meteen online een afspraak voor schadeherstel bij Stern. Vul uw gegevens in, dan nemen wij spoedig contact met u op. Wij raden altijd aan om duidelijke foto’s van de ruitschade mee te sturen. Zo kunnen wij direct een inschatting van het schadeherstel doen en uw afspraak voor het vervangen van de ruit goed inplannen.

Grote schade aan de autoruit? Tijd voor vervanging!

Als een beschadiging aan de voorruit te groot is, kunnen wij bij een reparatie niet meer de stevigheid van het glas garanderen. De autoruit moet dan vervangen worden en dit kan snel en voor lage kosten, ook met een WA-verzekering. Met de professionele Stern-service kunnen wij alle typen autoruiten bestellen voor alle merken en modellen personenauto. Dat kan binnen 24 uur geregeld worden. Ook de afhandeling met uw verzekeraar nemen wij op ons.

Steenslag kan sterretjes en versleten ruitenwissers kunnen krassen in de autoruit veroorzaken. Door temperatuurverschillen scheuren deze kleine sterretjes snel uit. Hebt u een grote scheur of zelfs barst in de voorruit zitten? Dan wordt het tijd om de autoruit te vervangen.

Levering nieuwe autoruit binnen 24 uur

Levering van een nieuwe autoruit gebeurt binnen 24 uur waarna deze meteen in de auto wordt geplaatst. Veel autoverzekeringen dekken het vervangen van een ruit zonder eigen risico. Vraag gerust aan onze schade-experts of uw verzekeraar dit ook doet. Wij doen standaard de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »