Voor kleine en grote bumperschade

Schade aan de bumper kan kleine of grote gevolgen hebben. Bij kleine schades kunnen wij de bumper snel repareren en de kras, schaafplek of deuk herstellen. Stuur foto’s van uw bumperschade naar ons, dan bieden wij u op werkdagen binnen enkele uren een vrijblijvende offerte aan.

Bumper spotrepair

U raakt per ongeluk een hoge stoep of ziet een paaltje of andere auto over het hoofd tijdens het parkeren. Bumperschade komt regelmatig voor en daar hebben wij onze service ook op toegespitst. Een kras, schuurplek of kleine deuk in de bumper kunnen wij vaak herstellen via spotrepair.

Spotrepair is schadeherstel aan een kleine plek op een auto-onderdeel. Het gebeurt snel want het onderdeel hoeft niet verwijderd te worden. De schade is vaak zelfs klein genoeg dat niet het hele onderdeel opnieuw gespoten hoeft te worden. Dit scheelt ook in de kosten voor u. Bij kleine bumperschade beoordelen wij altijd eerst of het in aanmerking komt voor spotrepair.

Bumper vervangen

Is de bumper zwaar beschadigd en kan het kunststof niet meer hersteld worden, dan gaan wij over op vervanging. U wordt hiervan op de hoogte gebracht en de offerte is altijd vrijblijvend. Via ons landelijke netwerk is een nieuwe bumper voor uw automodel snel geleverd en voor een goede prijs.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »