Mitsubishi leasen bij Stern

Een van onze automerken is Mitsubishi en het behoort tot de meest populaire Japanse merken in Nederland. Mitsubishi staat bekend om haar betrouwbare auto’s en no-nonsense designs. Die ontwerpen zorgen voor functionele modellen, zowel populair bij autokopers als leaserijders. Alle modellen van Mitsubishi kunt u leasen bij SternLease.

Mitsubishi

Elektrische Mitsubishi auto leasen

Naast aantrekkelijk ontworpen auto’s die een breed publiek aanspreken, kiest Mitsubishi ook dikwijls voor technische innovatie. Mitsubishi auto’s zoals de Outlander en de Outlander PHEV behoren dan ook tot de meest zuinige grote auto’s op de markt. Ook kleine elektrische auto’s zijn beschikbaar voor lease zoals de Mitsubishi i-MiEV.

Mitsubishi lease: alle modellen leverbaar

Op zoek naar een prachtig instapmodel of een hippe stadsauto die weinig verbruikt? De Mitsubishi Space Star leasen is een uitstekende keus. Hetzelfde geldt voor een Mitsubishi Lancer lease, niet alleen particulier maar ook als zakelijke auto geschikt. Een robuuste cross-over leasen kan met de Mitsubishi ASX. Voor het zwaardere werk zijn tot slot de Pajero en de Mitsubishi L200 leverbaar via ons netwerk.

Mitsubishi leasen bij SternLease

SternLease specialiseert zich in de brede leasemarkt en u vindt zowel aantrekkelijke private lease aanbiedingen als zakelijke leasevormen met lage maandprijzen. Van een starterslease voor een beginnende ondernemer tot een full operational lease of een superscherpe private lease op een Mitsubishi voorraadmodel. Een Mitsubishi auto leasen bij Stern is een uitstekende keus en komt met veel unieke voordelen zoals de SternMobility Card BlackLabel.

Onze leaseadviseurs gaan graag het gesprek met u aan. U kunt meteen een offerte voor een particuliere of zakelijke lease aanvragen. U bent ook welkom bij een van onze Mitsubishi showrooms en kunt online meteen ons Mitsubishi leaseaanbod bekijken. Ontdek de mogelijkheden voor het samenstellen van de beste Mitsubishi lease.

Privé Leasen » Zakelijk leasen » Stel een vraag »

Daarom kiest u voor een Mitsubishi leasen bij Stern

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel

SternLease

Regel het eenvoudig online 

Contact met de private lease afdeling

Vragen? Onze deskundige lease-adviseurs helpen u graag verder. Bel of mail ons:

020 - 658 3933
Stel een vraag

Bekijk de privé lease acties

Flexibel leasen? Shortlease kan bij ons voor een periode van 1 tot 24 maanden. Uw auto is direct beschikbaar.

Bekijk onze modellen »

Bekijk onze voorraad lease auto's

Stern heeft een uitgebreid aanbod aan voorraad auto's. Deze auto's zijn direct leverbaar tegen een scherpe maandprijs!

Bekijk de voorraad auto's »