Fiat leasen bij Stern

Een Fiat leasen bij Stern is zo geregeld. Onze leasemaatschappij SternLease specialiseert zich niet alleen in zakelijk leasen, u kunt ook een Fiat private lease afsluiten. Wij hebben altijd aantrekkelijke leaseaanbiedingen lopen en dankzij het landelijke Stern-netwerk kan elke Fiat auto snel geleverd worden. Een Fiat leasen bij Stern is altijd een goede keus!

 

Fiat

Voordelig iedere Fiat leasen

Fiat gaat als autofabrikant al erg lang mee en is altijd op en top Italiaans gebleven. De personenauto’s van Fiat zijn trendy, betaalbaar en direct herkenbaar dankzij veel iconische details. Een Fiat 500 lease kunt u helemaal zelf samenstellen. U rijdt de Fiat 500 al voor een lage maandprijs met onze aantrekkelijke private lease. Maar u kunt de Fiat 500 ook zakelijk leasen, bijvoorbeeld als full operational lease.

Van een Fiat 500 lease tot een nieuwe 500X lease

Naast alle Fiat 500 uitvoeringen kunt u nog meer Fiat personenauto’s leasen bij ons. Een Fiat 500C lease, Fiat Panda lease of Fiat Punto lease bijvoorbeeld. Voor grotere modellen zijn er personenauto-uitvoeringen van de Fiat Qubo en Doblò om te leasen. De rest van de Fiat 500-familie is ook leverbaar. Wij helpen u aan een vrijblijvende offerte voor een Fiat 500L lease, 500L Trekking lease, 500L Living lease of een Fiat 500X lease.

Een Fiat bedrijfswagen leasen

Zoekt u een nieuwe bedrijfswagen? SternLease heeft de gehele Fiat bestelauto range beschikbaar. Modellen zoals de Fiat Ducato, Scudo, Doblò en Fiorino combineren Italiaanse schoonheid in hun design met een zakelijke esthetiek. Het belangrijkste is uiteraard de functionaliteit en daarin behoren Fiat bedrijfswagens ook tot de topmerken. Wij kunnen een gespecialiseerde bedrijfswagenlease aanbieden. Onze leaseadviseurs gaan graag het gesprek met u aan en stellen een zakelijke Fiat lease samen op maat voor uw onderneming. U kunt uw hele wagenpark leasen bij ons.

Stel uw Fiat lease online samen

Interesse in een Fiat leaseauto? Bekijk eenvoudig online ons leaseaanbod voor private lease of zakelijk gebruik. Weet u niet welke leasevorm het beste bij uw mobiliteitsgebruik past? Wij helpen u graag persoonlijk verder. U kunt direct een offerte aanvragen voor het leasemodel waarin u interesse hebt of een afspraak maken voor een oriënterend gesprek met onze leaseadviseurs. Wij helpen u aan de beste Fiat lease!

Privé Leasen » Zakelijk leasen » Stel een vraag »

Daarom kiest u voor een Fiat leasen bij Stern

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel

SternLease

Regel het eenvoudig online 

Contact met de private lease afdeling

Vragen? Onze deskundige lease-adviseurs helpen u graag verder. Bel of mail ons:

020 - 658 3933
Stel een vraag

Bekijk de privé lease acties

Flexibel leasen? Shortlease kan bij ons voor een periode van 1 tot 24 maanden. Uw auto is direct beschikbaar.

Bekijk onze modellen »

Bekijk onze voorraad lease auto's

Stern heeft een uitgebreid aanbod aan voorraad auto's. Deze auto's zijn direct leverbaar tegen een scherpe maandprijs!

Bekijk de voorraad auto's »