Alle Dacia auto’s leverbaar voor lease

Dacia heeft een brede range modellen die een uitstekende, betaalbare investering zijn voor ieder gezin. U kunt de Dacia Sandero leasen maar ook de Dacia Logan MCV. Een Dacia Lodgy lease of een Dacia Duster lease zijn goed geschikt als grotere gezinsauto. Naast private lease heeft SternLease een groot aantal zakelijke leasevormen beschikbaar voor uw nieuwe Dacia. Zo is er altijd een lease op maat voor u.

 

Dacia

De auto’s van het Roemeense Dacia bieden veel kwaliteit en een goede rijstijl voor verrassend lage nieuwprijzen. Een Dacia leasen kan daardoor ook voor een lage maandprijs. Via Stern zijn alle modellen en uitvoeringen van Dacia leverbaar. Onze leasemaatschappij, SternLease, biedt private lease opties voor een Dacia auto aan maar u kunt uw nieuwe Dacia ook zakelijk leasen.

Dacia Dokker zakelijk leasen

Voor vervoer van een grote groep kunt u een Dacia Dokker leasen. Naast de personenbus-uitvoering is er de Dacia Dokker Van, een Dacia bestelauto en een prima bedrijfswagen voor uw onderneming. Met een Dacia full operational lease betaalt u een all-in maandprijs en zijn bijna alle kosten inbegrepen. U hoeft eigenlijk alleen nog voor de brandstof te betalen. Er zijn ook mogelijkheden voor een Dacia occasionlease of – als u een beginnend ondernemer bent  - een starterslease.

Stern biedt u Dacia totaalservice bij uw lease

Wat Stern uniek maakt is dat wij u een Dacia totaalservice kunnen bieden. Alle Dacia leaseauto’s worden snel geleverd met alle opties die u verlangt. Het Stern-netwerk is verspreid over een groot deel van Nederland. Daardoor kunnen wij u nog meer mobiliteitsvoordelen bieden, via de SternMobility Card Blacklabel. Deze mobiliteitspas is altijd gratis inbegrepen bij uw Dacia lease.

Stel uw Dacia lease online samen

Interesse in een nieuwe Dacia leasen? Bekijk online ons aanbod voor private lease of zakelijk leasen. Stel uw eigen Dacia auto samen en vraag meteen een offerte aan. Onze leaseadviseurs gaan ook graag persoonlijk het gesprek met u aan. U kunt bellen of uw vragen gelijk opsturen. Wij helpen u aan de beste Dacia lease!

Privé Leasen » Zakelijk leasen » Stel een vraag »

Daarom kiest u voor een Dacia leasen bij Stern

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel

SternLease

Regel het eenvoudig online 

Contact met de private lease afdeling

Vragen? Onze deskundige lease-adviseurs helpen u graag verder. Bel of mail ons:

020 - 658 3933
Stel een vraag

Bekijk de privé lease acties

Flexibel leasen? Shortlease kan bij ons voor een periode van 1 tot 24 maanden. Uw auto is direct beschikbaar.

Bekijk onze modellen »

Bekijk onze voorraad lease auto's

Stern heeft een uitgebreid aanbod aan voorraad auto's. Deze auto's zijn direct leverbaar tegen een scherpe maandprijs!

Bekijk de voorraad auto's »