Alle modellen Jaguar leverbaar voor leasen

Jaguar heeft met de F-Type Coupé en de F-Type Convertible sportauto’s die behoren tot de top binnen hun klasse. Ook heeft Jaguar met de XE, XF en de XJ dynamische modellen die zeer geschikt zijn voor privé en zakelijk rijden. De modellen bieden optimaal comfort en luxe zonder de sportiviteit te verliezen. Doordat Stern officieel dealer is van Jaguar kunnen wij alle modellen en uitvoeringen van Jaguar snel leveren.

Jaguar

Stijlvol Brits design met een Jaguar lease

Het welbekende Britse automerk Jaguar staat voor stijlvol design, sportiviteit en luxe. Met een Jaguar kiest u voor een auto die tot het topsegment behoort. Het leasen van een Jaguar bij Stern betekent rijden in een luxe auto voor een zeer aantrekkelijk tarief in combinatie met onze uitgebreide service. Bij elke leaseauto zit standaard de SternMobility Card Blacklabel inbegrepen. Deze mobiliteitspas geeft u toegang tot ons uitgebreide mobiliteitspakket. Een Jaguar kunt u bij ons privé leasen of  rijden als auto van de zaak.

Een Jaguar zakelijk leasen

Met een Jaguar mag u gezien worden, ook zakelijk. Wij bieden diverse zakelijke leasevormen aan, waaronder full operational lease. Diverse modellen van Jaguar worden geleverd met lage bijtelling. De Jaguar XE 2.0D E-Performance en de Jaguar XF 2.0D E-Performance worden beide geleverd met 20% bijtelling. Dit maakt zakelijk leasen extra interessant.

Uw ideale Jaguar lease samenstellen

Via deze website kunt u uw Jaguar lease geheel naar eigen wens samenstellen en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen, voor particulier leasen en zakelijk leasen. Vragen of specifieke wensen? Onze leaseadviseurs helpen u hier graag mee. Profiteer van de unieke voordelen van een Jaguar leasen bij SternLease.

Privé Leasen » Zakelijk leasen » Stel een vraag »

Daarom kiest u voor een Jaguar leasen bij Stern

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel

SternLease

Regel het eenvoudig online 

Contact met de private lease afdeling

Vragen? Onze deskundige lease-adviseurs helpen u graag verder. Bel of mail ons:

020 - 658 3933
Stel een vraag

Bekijk de privé lease acties

Flexibel leasen? Shortlease kan bij ons voor een periode van 1 tot 24 maanden. Uw auto is direct beschikbaar.

Bekijk onze modellen »

Bekijk onze voorraad lease auto's

Stern heeft een uitgebreid aanbod aan voorraad auto's. Deze auto's zijn direct leverbaar tegen een scherpe maandprijs!

Bekijk de voorraad auto's »