Nissan leasen bij Stern

Nissan heeft een brede range auto’s en u kunt ze allemaal leasen bij Stern. Ons netwerk kan alle uitvoeringen van dit Japanse topmerk leveren, inclusief opties en accessoires. Nissan staat bekend om haar personenauto’s waarin technische innovatie en goede rijprestaties centraal staan. U kunt ook Nissan bestelauto’s zoals de Nissan NV200 en de Nissan e-NV200 leasen.

 

Nissan

Elke Nissan kan uw volgende leaseauto worden

Onze leasemaatschappij, SternLease, biedt zakelijke en particuliere leasevormen op maat aan. U kunt uw nieuwe Nissan auto private leasen of een zakelijke lease zoals full operational lease afsluiten. Het modellenaanbod is zeer divers. Voor een compacte auto kunt u de Nissan Micra leasen maar ook de Nissan Leaf. Deze populaire elektrische auto kunt u nu leasen met slechts 8% bijtelling.

Grote Nissan range leverbaar

Er zijn meerdere trendy stadsauto’s, die een professionele indruk achterlaten op de weg maar tegelijkertijd ruimte genoeg bieden om het gezin in te vervoeren. Leaseauto’s zoals de Nissan Note en de Nissan Pulsar zijn snel en met verschillende voordelen leverbaar bij SternLease.

Voor grotere auto’s is Nissan ook een goede keus. De Nissan Qashqai leasen blijft een populaire keus voor wie een crossover wil. De Nissan Juke is tevens een opvallende verschijning en heerlijk comfortabele leaseauto. Nog meer ruimte vindt u in de Nissan Murano en de nieuwe Nissan X-Trail. En voor de plezierrijders zijn er sportieve modellen zoals de Nissan 370Z en de 370Z Roadster.

Nissan bedrijfswagen leasen

Naast personenauto’s maakt Nissan ook bedrijfswagens, leverbaar voor leasing bij Stern. Van bestelauto’s zoals de Nissan NV200 en NV400, tot de Nissan Navara pick-up en de Nissan NT400 Cabstar. Bedrijfswagens kunnen via ons landelijke netwerk snel geleverd worden, met een gespecialiseerde bedrijfswageninrichting indien gewenst.

Naast het samenstellen van de voertuigen is het samenstellen van de leasevorm ook erg belangrijk voor ons. Wij bieden u graag een lease op maat aan, voor heel wagenparken maar ook voor startende ondernemers of leaserijders die een korte periode willen leasen. Er is veel mogelijk wanneer u bij Stern gaat leasen.

Advies bij uw Nissan lease

Interesse in hoeveel er precies mogelijk is? Bekijk ons aanbod privé en zakelijke leasemodellen online en stel uw eigen uitvoering en lease samen. Na versturing van de gegevens nemen wij spoedig contact met u op met een offerte op maat. Onze leaseadviseurs gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan over uw volgende leaseauto of bedrijfswagen. Wij helpen u aan de beste Nissan lease.

Privé Leasen » Zakelijk leasen » Stel een vraag »

Daarom kiest u voor een Nissan leasen bij Stern

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel

SternLease

Regel het eenvoudig online 

Contact met de private lease afdeling

Vragen? Onze deskundige lease-adviseurs helpen u graag verder. Bel of mail ons:

020 - 658 3933
Stel een vraag

Bekijk de privé lease acties

Flexibel leasen? Shortlease kan bij ons voor een periode van 1 tot 24 maanden. Uw auto is direct beschikbaar.

Bekijk onze modellen »

Bekijk onze voorraad lease auto's

Stern heeft een uitgebreid aanbod aan voorraad auto's. Deze auto's zijn direct leverbaar tegen een scherpe maandprijs!

Bekijk de voorraad auto's »