De smart fortwo en de smart forfour leasen bij Stern

Smart heeft 2 modellen beschikbaar, de smart fortwo en de smart forfour. De smart fortwo is de opvolger van de originele smart city-coupé. Een zeer compacte stadsauto en biedt plaats voor 2 personen. De fortwo is leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de fortwo cabrio en de volledig elektrisch aangedreven fortwo cabrio electric drive.

De smart forfour is de ruimere 5-deurs uitvoering van smart en heeft nog steeds het karakteristieke smart design. Net als de fortwo is ook de forfour een echte stadsauto maar beschikt over 4 zitplaatsen en biedt meer bagageruimte.

Smart

Smart is een van de bekendste stadsauto’s. Het eerste model van smart, de smart city-coupé, werd geïntroduceerd in 1998. Tot op de dag van vandaag is smart erg geliefd vanwege zijn wendbaarheid in de stad en het unieke design. U kunt bij Stern een smart privé leasen maar ook rijden als auto van de zaak. Vanwege ons uitgebreide netwerk kunnen wij alle modellen van smart zeer snel leveren.

Smart met lage bijtelling

Smart auto's stoten weinig CO2 uit waardoor ze ook interessant zijn om zakelijk te leasen. De smart fortwo electric drive komt bijvoorbeeld met 8% bijtelling.

Zorgeloos op pad met een smart

Interesse in het leasen van een smart? Via de online configurator kunt u eenvoudig en snel uw ideale smart lease samenstellen. Wij bieden altijd scherpe prijzen in combinatie met een uitgebreide service.  Standaard krijgt u bij ons bij elke leaseauto de SternMobility Card Blacklabel. Deze kaart geeft u 24/7 toegang tot een uitgebreid mobiliteitspakket. Een smart leasen bij Stern betekent rijden zonder zorgen!

Privé Leasen » Zakelijk leasen » Stel een vraag »

Daarom kiest u voor een Smart leasen bij Stern

Persoonlijk contact en direct bereikbaar
Eén adres voor onderhoud, reparaties en financiële diensten
MKB-specialist op het gebied van leasen
Direct leverbaar
Inbegrepen SternMobility Card Blacklabel

SternLease

Regel het eenvoudig online 

Contact met de private lease afdeling

Vragen? Onze deskundige lease-adviseurs helpen u graag verder. Bel of mail ons:

020 - 658 3933
Stel een vraag

Bekijk de privé lease acties

Flexibel leasen? Shortlease kan bij ons voor een periode van 1 tot 24 maanden. Uw auto is direct beschikbaar.

Bekijk onze modellen »

Bekijk onze voorraad lease auto's

Stern heeft een uitgebreid aanbod aan voorraad auto's. Deze auto's zijn direct leverbaar tegen een scherpe maandprijs!

Bekijk de voorraad auto's »