Mitsubishi ASX

1.6 Cleartec Bright

Vanaf  € 409,-  per maand incl. BTW*
60 maanden/10.000 km
meerprijs per km: € 0,13

Getoonde afbeelding kan afwijken

  •  Benzine
  •  Handgeschakeld
  • 5 personen

Offerte aanvragen »

Klantbeoordelingen

47 klanten waarderen SternLease met een:

7,9

opiness 

Plaats een review »

Deze fantastische Mitsubishi crossover kunt u nu tijdelijk voor een extra scherpe maandprijs privé leasen. Uiteraard bij SternLease.

Mitsubishi ASX privé lease

De Mitsubishi ASX Bright uitvoering biedt een zee aan ruimte in een luxe interieur. Het exterieur is typisch voor een echte crossover: stevig met sterke lijnen en een zelfverzekerde uitstraling. Dat mag ook met de 1.6 Cleartec 4-cilinder motor die de ASX voldoende vermogen geeft tegenover een laag brandstofverbruik. Dit maakt de Mitsubishi ASX privé lease actie een uitstekende keus voor u en uw gezin.

Veel kosten bij leasetarief inbegrepen

De Mitsubishi ASX 1.6 Cleartec Bright private lease actie is gebaseerd op een full operational lease. Dit houdt in dat veel kosten al in de maandprijs zijn inbegrepen. Onder meer afschrijving, rente, verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp. U hoeft alleen nog voor brandstof te betalen.

Mitsubishi ASX privé lease offerte aanvragen

Interesse in een Mitsubishi ASX private lease? U kunt direct privé leasen bij SternLease. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze leaseadviseurs over een Mitsubishi ASX privé leasen. Wij stellen de beste Mitsubishi ASX privé lease voor u samen!

Offerte aanvragen » Zelf samenstellen »

Privé lease van Stern is inclusief:

Motorrijtuigenbelasting
Reparatie en regulier onderhoud
Banden
Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
Premie ongevallen inzittenden verzekering
Premie rechtsbijstand verzekering
SternMobility 24/7 Pechhulp
Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Wat betaalt u nog zelf:

  • Brandstof
  • Bekeuringen

* De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.

keurmerk-private-lease-hor.png