Krassen verwijderen aanvragen

Krassen in de autolak? Groot of klein, wij kunnen de krassen verwijderen. Uw lak ziet er weer als nieuw uit na de reparatie! We kunnen ook doffe plekken, schaafplekken en andere onregelmatigheden in de laklaag herstellen.


schaafplek2 schaafplek3

Welke krassen kunnen wij meteen verwijderen?

Een kras in de lak kan door allerlei oorzaken komen. Kleine oppervlakkige krassen kunnen door autosleutels, uitstekende takken langs de weg of een hoge stoep veroorzaakt worden. Als deze krassen de verflaag onder de eerste laklaag niet beschadigd hebben, kunnen wij de krassen verwijderen zonder nieuw spuitwerk. Vaak kunnen de kleine krassen uit de lak gepoetst worden en de SternSchade werkplaatsen hebben altijd de juiste middelen op voorraad hiervoor.

Grote krassen herstellen

Bij grote krassen in de autolak of diepe krassen die de verflak aantasten, moet er een nieuwe laklaag gespoten worden. Als de kras niet te groot is kunnen we met spotrepair alleen het beschadigde gebied opnieuw te spuiten. Bij grote krassen moeten we het hele autodeel opnieuw spuiten zodat er geen kleurverschil ontstaat.

Andere krassen op uw auto verwijderen

SternSchade kan verschillende soorten schades herstellen aan uw auto. Van uitdeuken met spuiten tot het verwijderen van krassen op andere autodelen. Hebt u krassen in de voorruit? Krassen op uw koplampen of krassen op velgen? Stuur foto’s van de autoschade mee en vraag een vrijblijvende offerte aan voor krassen verwijderen.

  • Merk-erkend schadeherstel
  • Prijsindicatie binnen 1 werkdag
  • 4 jaar garantie

Afspraak maken »

verzekeringen

img-opening-juli

Expertise rapport

Kom bij een SternPoint langs voor een expertise rapport. Standaard €114,95 (incl. BTW). Bij het herstellen van de schade wordt dit bedrag verrekend.

Aanvragen »

img-opening-juli

Innamepunten

Naast onze 14 vestigingen beschikt SternPoint via het dealernetwerk van Stern over 75 innamepunten verspreid over heel Nederland!

Bekijk »

img-opening-juli

Voertuigreclame en meer!

SternSigning is ons nieuwe label waaronder we elk voertuig van full colour bestickering voorzien. Ander reclamemateriaal is ook mogelijk! 

SternSigning »